Ciki strandra kimenni nagyon szőrös háttal? Mert én szeretnék standra járni, de lusta vagyok gyantáztatni
Figyelt kérdés
hogy gondolkodik erről az aki olyan szerencsés, hogy csupasz a háta?2012. jún. 20. 18:35
1/10 anonim válasza:
Az emberek nagy részének nem tetszik, de ha nem ismerkedni mész, akkor szerintem ne nagyon foglalkozz vele. Ha egyébként ápolt vagy, neked is kijár a strandolás. Biztos lesznek, akik beszólnak vagy méregetnek, de kit érdekel? :)
2/10 anonim válasza:
Ha nő vagy, ultra ciki, ha pasi....hát akkor is. Ennyi igényed legyen már, ne hullajtsd a szőreidet a medencébe. Na meg a látvány...
3/10 anonim válasza:
Figyelj , egyszerű.Megkérsz valakit hogy gyantázza le neked vagy borotválja le.
Nagyon ciki akár nő ,akár férfi vagy.
5/10 A kérdező kommentje:
33/F agyok
2012. jún. 20. 19:22
6/10 A kérdező kommentje:
33/F vagyok
2012. jún. 20. 19:23
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz... nagyon sok férfinak szőrös a háta.... meg ennyierővel azokat is megvethetnénk akinek a mellkasa vagy a hònalja szőrös, pedig olyanbòl sok van...
meg különben is: férfi vagy! :)
8/10 anonim válasza:
A szőrös mellkas vagy szőrtelen az stílus , és egyéniség kérdés.A szőrös hát viszont más....
9/10 anonim válasza:
ha lusta vagy, akkor ne menj strandra.
10/10 anonim válasza:
2012 be még talán de most 2024 ben már szerintem nem kéne. Megint más ha nagyon vékonyan van pár szőr az nem gáz, de dús hátszőrt lekéne nyomatni. Vagy van olyan mint a hajnyíró azzal 0-sra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!