Leszedjem a szőrt a karomrol?
Figyelt kérdés
a karomon a szőr nem sötét hanem világos szinű és pihésebb viszont elég sűrű:S leszedjem? vagy neméri meg mindennap borotválni?2009. júl. 6. 18:13
1/8 anonim válasza:
ha erös fekete akkor igen mert az csúnya
2/8 anonim válasza:
semmiképp se borotváld! ha sűrű, csak akkor csúnya, ha egyben hosszúak is a szálak, mert akkor vastagon körbeveszik a kart. de ha nem ilyen, akkor nem szükséges leszedni. (gyanta vagy epilátor)
3/8 anonim válasza:
Írta hogy nem sötét hanem világos színű.Én is így vagyok vele, de ha leszeded akkor semmiképpen se borotvával!!!!!mert később nagyon durva lesz hidd el!!!Ha le akarod szedni "házilag" és olcsón, akkor a gyanta a legjobb megoldás hidd el.Jó kicsit fájdalmas de szerintem ki lehet bírni.4hétig garantáltam selymes.Ja és nem erősödik tőle a szőr hanem ellenkezőleg...egyre kisebb lesz.Aztán ki tudja lehet idővel kikopik:D
Én is tervezem ,hogy nemsokára leszedem, de szerintem elég egy ezrest rászánni venni hideggyantát aztán pedig nekikezdeni!!!!
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Teljesen felesleges, ha világos színű és nem feltűnő.
Epilátort vagy gyantát érdemes a karom használni egyébként. Többit kerülni.
6/8 anonim válasza:
ahogy érzed. sztem szed le így egyszer próbaképpen, attólmég nemlesz semmi bajod, nemlesz tőle se dúsabb, se erősebb, és nézd meg h hogyérzed vele magadat.
7/8 anonim válasza:
én nem bírnám elviselni, ha szőrös lenne, 1000× jobban érzem magam így:) ha borotválni akarod sztem az se gasoss.. 1-1 perc a karod..:D
8/8 anonim válasza:
hát jah 1-1 perc karodon ha borotválod viszont utánna megis bánod basszus..tejjesen megfog erősödni aztán meg már mit tudsz csuinálni..sokal joban fog fájnia gyantázás epilálás.....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!