Nem sötét, se nem hosszú, tök normális... de úgy látom a neten, hogy egyre többen szedik. Ez most valami új amiről lemaradtam? általánosban még volt egy osztálytársam, aki borotválta, de nem tudtam, hogy ez ilyen elterjedt dolog :S Illetve azt tudtam, hogy modelleknek, színészeknek leszedik. De civilbe is essek neki? Mert nem akarok még a karommal is foglalkozni, láb, hónalj, inntimzóna mellett :D
2011. máj. 30. 13:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha nem túl erős akkor ne. Nekem ugyan szőkék, de hosszúak, mégsem szedem, mert azok akik le suzokták szedni, néha úgy tudnak szúrni hogy az ember frászt kap ha hozzáér. Nem hiszem hogy egyátlagos szőr a karon igényztelenségnek számítana. De ah nagyon zavar, akkor kozmetikusnál szőkítsd ki, úgy biztos nem fog látszani. (viszont ezt ha jól tudom vagy 3 hetente kell csinálni, és nem egy lóára)
2011. máj. 30. 14:01
2/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Ha borotválnád, később csak erősebben nőne vissza, gyantázás baromira fáj, stb. Ha pedig tök normális, akkor végképp tök jó, nem kell a sok majom után menni mindig. :)
2011. máj. 30. 14:05
3/8 anonim válasza:
én epilátorral szedtem évekig, és sajnos megerősödött tőle.. :/ Úgyhogy ha nem vészes a dolog, akkor hagyjad, mert úgy jársz, mint én :S
2011. máj. 30. 14:10
4/8 anonim válasza:
Szia!
Kozmetikusként azt ajánlom neked,hogy ha nem erős a szőr és nem sötét (már pedig azt írtad,hogy nem)akkor ne piszkáld.
Ha téged mégis zavarna akkor semmi borotva vagy epilálás mert a borotvától megerősödik az epilálástól meg csúnyán benőnek a szőrszálak és hát nem kis gond van vele.
Ha mindenképp szedetni szeretnéd csak a gyantát ajánlom neked! Gyors, egyszerű, eleinte kellemetlen de néhány alkalom után egész elviselhető.A szőkítés sem egy gusztusos dolog. Én 1 éve gyantázom és nagyon sokat ritkult + 2 havonta elég leszedni
Szerintetek? Olyan az egész, hogy ha szemben nézed, akkor szőke, de amint látni, oldalt már sötétebb. Mennyire gáz ez? Szívesen várok minden választ! Köszönöm
2011. máj. 30. 16:23
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell szedned. Én is csak azért szedem le, mert dús, hosszú, meg sötét is... :/
15/L
2011. máj. 30. 16:54
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. máj. 30. 17:03
8/8 Levander válasza:
Ugye ilyen karral az a kérdés csak vicc volt?! :)
Nekem sokkal hosszabb a szőr a karomon és sötétbarna, mégse gyantáztatom. A fene se figyeli a karodat. Hidd el, senki nem fog azzal cikizni, hogy szőrös a karod. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!