Hogyan tüntethetném el a karomról a szőrszálakat? Többi lent!
szia!
Én az epilátort javaslom.Évek óta ezt használom,és ha 1-2miliméteres,akkor is teljesen eltűnteti a szőrt.
Gyanta ellen vagyok,mert:
-be is kékülhet utána a karod,miután vékony ott a bőr,és úgy fog kinézni,mint akit megvertek
-nagyon kipirosodik
-ahhoz hogy tökéletesen leszedje,jó hosszúra meg kell növeszteni,és ha 1 kis háj is van a karodon,akkor már magadnak nem tudod leszedni,csakis kozmetikussal..
Szóval én az epilátor mellett voksolok,és borotválni eszedbe se jusson,mert az tényleg megerősíti a szálakat.
Epilálás után testápolózd be és ennyi.
VÉGLEG is el tudod tüntetni a szőrszálakat, ha FOGYÓ HOLDFÁZIS idején epilálod...
Így egyre vékonyabb szálak és egyre kevesebb fog visszanőni, végül 1-2 év után eltűnnek örökre a szőrszálak!!!... :-))
Nekem a karomon csak 5-8 alkalommal kellett így szőrteleníteni és egy idő múlva soha többé nem nőtt szőr...
A lábamon 3 év alatt sikerült ezzel a módszerrel VÉGLEG kiírtani a szőrt...
A lényeg : MINDIG CSAK FOGYÓ HOLDNÁL EPILÁLJ!!!
Most látom, hogy az előző azt javasolta, hogy epilálás után kend be a bőröd testápolóval... NEM SZABAD!!!
Krémmel bekenve tiszta gyulladás lesz a bőröd!
Kamillás hintőporral hintsd be a szőrtelenítés után, ez megnyugtatja, 1 óra múlva szép lesz a bőröd.
Még azt leírnám : ha NÖVEKVŐ HOLDNÁL szőrtelenítenél, akkor erősebb, dúsabb lesz a szőrzeted, ilyenkor inkább a hajadból vágj le 1-2 cm-t, hogy szép dús, erős legyen a hajad és gyorsan nőjön... :-))
Az aktuális holdfázisokat itt nézheted meg :
Mai nap is fogyó holdfázisban vagyunk egészen 28-ig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!