Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukám nem engedi hogy...

Anyukám nem engedi hogy leszedjem a bajszom! Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés

Már majdnem egy éve van, és már ott tartok, hogy azért nem merek odamenni egyetlen fiúhoz sem...

és mikor odajönnek, mindíg elfordulok...

Anyu nem engedi.... Mit tegyek?

köszi.!

2010. nov. 27. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

keress egy hozzátok közel eső kozmetikust, és menj el! (az én kozmetikusom 500 ft-ért csinálja) Azután meg már úgysem fog tudni mit csinálni..

14l

2010. nov. 27. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon feltűnő szálakat szedd ki szemöldökcsipesszel.

Az anyukád észre sem fogja venni

2010. nov. 27. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Azért nem engedi, mert utána megerősödik? Szerintem beszéld meg vele, hogy ha már leszedni nem engedi, akkor mondjuk szőkíttethesd ki.
2010. nov. 27. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szemöldökcsipesszel kitudod szedni a feltünöbb szálakat, én is úgy szoktam :)
2010. nov. 27. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld rá a gyantára, borotválni tényleg hülyeség.
2010. nov. 27. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Juj borotválni nem szabad, nem is tudom kinek jutna ilyen eszébe. :D Felesleges kozmetikushoz menni és fizetni, az ilyet te is megcsinálod könnyen. :) Fogsz egy szemöldökcsipeszt és kiszeded azokat a szálakat, amik zavarnak. :) Nekem is van mindkét oldalon 4-5 erősebb szál, azokat csak kihúzom pár mp alatt és ennyi. :D Nem tudom amúgy, hogy anyukád mennyire szívesen mászkálna bajusszal a szája felett. :D Szedd ki is kész, a szőr nem szép látvány ott nőknél, hogyha anyukádat nagyon zavarná, akkor mond neki, hogy növesszen magának, de ne téged égessen ezzel. :)
2010. nov. 27. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a szemöldökcsipesz a legegyszerűbb.

Gyantázni magadnak macerásabb, hosszadalmasabb, ragadósabb, amíg előkészülsz simán kiszednéd csipesszel. A kozmetikusnál meg szerintem pár szál apró szőrhöz képest drága a bajuszgyanta.

Én epilálni szoktam vagy csipesszel kiszedni.

25L

2010. nov. 27. 19:04
 8/11 anonim válasza:
62%
19:03 nekem azé eszembe jut hogy leborotválajam..xD 26/F
2010. nov. 27. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy hülyeség,hogy erősödik ha gyantázod.

Nekem több,mint egy éve gyantázzák és szinte nincs már semmi,amit gyantázhatnék.Anno mondta a kozmetikusom,hogy ez inkább ritkul,minthogy erősödjön.

2010. nov. 27. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Én epillálom, egyszerűbb, mint a gyanta, meg a szemöldökcsipesz, fél perc alatt megvagyok vele, kb hetente csinálom.

Szerintem 14 évesen már elérted azt a kort, hogy zavarjon az ilyesmi, anyukád igazán megérthetné.

2010. nov. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!