keress egy hozzátok közel eső kozmetikust, és menj el! (az én kozmetikusom 500 ft-ért csinálja) Azután meg már úgysem fog tudni mit csinálni..
14l
2010. nov. 27. 18:49
2/11 anonim válasza:
A nagyon feltűnő szálakat szedd ki szemöldökcsipesszel.
Az anyukád észre sem fogja venni
2010. nov. 27. 18:50
3/11 anonim válasza:
Azért nem engedi, mert utána megerősödik? Szerintem beszéld meg vele, hogy ha már leszedni nem engedi, akkor mondjuk szőkíttethesd ki.
2010. nov. 27. 18:52
4/11 anonim válasza:
Szemöldökcsipesszel kitudod szedni a feltünöbb szálakat, én is úgy szoktam :)
2010. nov. 27. 18:56
5/11 anonim válasza:
Beszéld rá a gyantára, borotválni tényleg hülyeség.
2010. nov. 27. 18:59
6/11 anonim válasza:
Juj borotválni nem szabad, nem is tudom kinek jutna ilyen eszébe. :D Felesleges kozmetikushoz menni és fizetni, az ilyet te is megcsinálod könnyen. :) Fogsz egy szemöldökcsipeszt és kiszeded azokat a szálakat, amik zavarnak. :) Nekem is van mindkét oldalon 4-5 erősebb szál, azokat csak kihúzom pár mp alatt és ennyi. :D Nem tudom amúgy, hogy anyukád mennyire szívesen mászkálna bajusszal a szája felett. :D Szedd ki is kész, a szőr nem szép látvány ott nőknél, hogyha anyukádat nagyon zavarná, akkor mond neki, hogy növesszen magának, de ne téged égessen ezzel. :)
2010. nov. 27. 19:03
7/11 anonim válasza:
Szerintem is a szemöldökcsipesz a legegyszerűbb.
Gyantázni magadnak macerásabb, hosszadalmasabb, ragadósabb, amíg előkészülsz simán kiszednéd csipesszel. A kozmetikusnál meg szerintem pár szál apró szőrhöz képest drága a bajuszgyanta.
Én epilálni szoktam vagy csipesszel kiszedni.
25L
2010. nov. 27. 19:04
8/11 anonim válasza:
19:03 nekem azé eszembe jut hogy leborotválajam..xD 26/F
2010. nov. 27. 19:08
9/11 anonim válasza:
Elég nagy hülyeség,hogy erősödik ha gyantázod.
Nekem több,mint egy éve gyantázzák és szinte nincs már semmi,amit gyantázhatnék.Anno mondta a kozmetikusom,hogy ez inkább ritkul,minthogy erősödjön.
2010. nov. 27. 19:09
10/11 anonim válasza:
Én epillálom, egyszerűbb, mint a gyanta, meg a szemöldökcsipesz, fél perc alatt megvagyok vele, kb hetente csinálom.
Szerintem 14 évesen már elérted azt a kort, hogy zavarjon az ilyesmi, anyukád igazán megérthetné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!