Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukám nem engedi a hajvasaló...

Anyukám nem engedi a hajvasalót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egészséges de utálom h hullámos a hajam. és nem vasalnám mindennap. csak a fontosabb eseményekre és alacsony hőfokon. mit csináljak, hogy megvegye, vagy valahogy máshogy folyamodjak az egyenes hajhoz?
2010. dec. 22. 10:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%
vegyél te... gyüjtögesd rá a pénzt ;)
2010. dec. 22. 10:14
 2/26 anonim válasza:
82%

A használata tényleg nagyon károsítja a hajat. Nekem is teljesen tönkretette, annak idején. Esetleg ha zsebpénzből gyűjtenél rá és megvennéd magadnak?

A hullámos haj pedig hajhabbal szerintem nagyon jól mutat, mármint amikor ilyen vizes hatású!

2010. dec. 22. 10:15
 3/26 A kérdező kommentje:
de azt sem engedi. :S
2010. dec. 22. 10:15
 4/26 A kérdező kommentje:
de azért köszi a hajhabost.
2010. dec. 22. 10:17
 5/26 anonim ***** válasza:
49%
Hallgass anyukádra. Egyébként hány éves vagy?
2010. dec. 22. 10:18
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

én is azt kérek karira, de nekem valahogy fenn sem akadt ezen

kérdezte mit kérek mondtam hogy azt és azt mondta oké:)

nem értem miért kell ezen problémázni

2010. dec. 22. 10:37
 7/26 A kérdező kommentje:

13 de az osztályomba talán én vagyok az egyetlen aki nem vasalja, és a baráti körömben is vagy alapból egyenes a hajuk vag vasalják, és én nagyon kellemetlenül érzem magam, hogy nekem anyukám azt mondja hogy nem lehet és nem érdekli hogy mások vasalják, de én nem fogom.

de anyukám könnnyen beszél, neki szögegyenes haja van.

na szóval tudom hogy fiatal vagyok hozzá, de a korosztályomban szinte mindenki vasalja már és e nekem rossz érzés.

2010. dec. 22. 10:38
 8/26 anonim ***** válasza:
64%

próbáld meg elfogadni önmagad, sokan mit meg nem tennének, hogy hullámos hajuk legyen.

sokkal szebb, nőiesebb, romantikusabb, hidd el.

szinte minden női arc jobban mutat hullámokkal, mint egyenes hajjal.

kérdezd csak meg a fiúkat, férfiakat, nekik melyik tetszik jobban.

a barátnőid meg mennek egymás után, nem is biztos, hogy mindenkinek tetszik az egyenes, csak nem akarnak kilógni, utánozzák egymást, azt hiszik, így lesznek menők.

2010. dec. 22. 10:42
 9/26 anonim válasza:
100%
Szia szerintem vetess anyukáddal egy fém körfésűt. Azért kell h fém legyen, mert az átmelegszik, és formálja a hajat. Amikor vizes a hajad, fésüld ki és ezzel a körfésűvel szárítsd egyenesre(a hajad alá teszed és lassan végig húzod rajta úgy h a túloldalon meg ott a hajszárító, a hajad végét pedig vagy kifelé, vagy befelé szárítod, nekem az sose sikerül egyenesre), de ha ügyes vagy, sikerül:)Nem károsítja a hajat úgy, mint a hajvasaló és nem is olyan drága. Ezt anyudnak meg kell engednie...
2010. dec. 22. 10:44
 10/26 anonim ***** válasza:
49%

Ne majmold a többieket

akinek egyenes a haja az meg göndöríti

Mit tegyél? semmit.

2010. dec. 22. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!