Anyukám nem engedi a hajvasalót. Mit tegyek?
A használata tényleg nagyon károsítja a hajat. Nekem is teljesen tönkretette, annak idején. Esetleg ha zsebpénzből gyűjtenél rá és megvennéd magadnak?
A hullámos haj pedig hajhabbal szerintem nagyon jól mutat, mármint amikor ilyen vizes hatású!
én is azt kérek karira, de nekem valahogy fenn sem akadt ezen
kérdezte mit kérek mondtam hogy azt és azt mondta oké:)
nem értem miért kell ezen problémázni
13 de az osztályomba talán én vagyok az egyetlen aki nem vasalja, és a baráti körömben is vagy alapból egyenes a hajuk vag vasalják, és én nagyon kellemetlenül érzem magam, hogy nekem anyukám azt mondja hogy nem lehet és nem érdekli hogy mások vasalják, de én nem fogom.
de anyukám könnnyen beszél, neki szögegyenes haja van.
na szóval tudom hogy fiatal vagyok hozzá, de a korosztályomban szinte mindenki vasalja már és e nekem rossz érzés.
próbáld meg elfogadni önmagad, sokan mit meg nem tennének, hogy hullámos hajuk legyen.
sokkal szebb, nőiesebb, romantikusabb, hidd el.
szinte minden női arc jobban mutat hullámokkal, mint egyenes hajjal.
kérdezd csak meg a fiúkat, férfiakat, nekik melyik tetszik jobban.
a barátnőid meg mennek egymás után, nem is biztos, hogy mindenkinek tetszik az egyenes, csak nem akarnak kilógni, utánozzák egymást, azt hiszik, így lesznek menők.
Ne majmold a többieket
akinek egyenes a haja az meg göndöríti
Mit tegyél? semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!