Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukám nem engedi a hajvasaló...

Anyukám nem engedi a hajvasalót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egészséges de utálom h hullámos a hajam. és nem vasalnám mindennap. csak a fontosabb eseményekre és alacsony hőfokon. mit csináljak, hogy megvegye, vagy valahogy máshogy folyamodjak az egyenes hajhoz?
2010. dec. 22. 10:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
57%

Szia :)

Nyugii még csak 13 éves vagy ne foglalkozz a hajaddal meg azzal hogy júúj hogy öltözök fel nehogy megszóljanak :O nem így kell hozzáálni én szürke kisegér voltam általánosban le*zartam a hajam a ruhám de mégis mindenki bírt mert vicces voltam és kedves mindenkivel ( de persze nekem sem engedett anyum semmit sem, se smink se szemöldökszedés se hajvasalás :D) most viszont 16 vagyok foglalkozom a hajammal a ruháimmal és sminkelem magam! Maradj még gyerek, ne érezd magad azért kellemetlenül mert hullámos a hajad mert sokkal fontosabb dolgok is vannak ebben a korban és inkább azokra koncentrálj :) ha mégis nagyon akarod akkor gyűjtessz pénzt és veszel magadnak anyud csak nem dobja ki a kukába meg magyarázd el neki hogy nem káros ha használsz hővédőt stb! remélem tudtam segíteni :D

2010. dec. 22. 15:40
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

hűűhha...:S

Én is 13 vagyok, és január óta vasalom a hajam, de szerencsére nálunk nem volt ilyen probléma, hogy anyukám/apukám nem engedte volna a hajvasalást...:O

Csak annyi, hogy először elmentem fodrászhoz, hogy megnézzem hogy áll nekem az egyenes haj, hazamentem, anyunak is tetszett, és megrendeltük a hajvasalómat neten xD

De szerintem ezt csinálhatnád, hogy elmész fodrászhoz, kivasaltatod, és megmutatod anyukádnak, és ha jól áll, akkor lehet, hogy meggondolná magát :) + szerintem ígérj meg dolgokat, hogy ha vehetsz hajvasalót, akkor majd jobban tanulsz, max heti 1x vasalsz hajat, alacsony hőfokon, kevesebbet gépezel, stb... hátha könnyebben beadja a derekát..--> de persze tartsd is be, amit megígérsz!!

Ha nem engedi, akkor szárítsd ki körkefével.

13,5/L

2010. dec. 22. 22:41
 23/26 anonim ***** válasza:
50%

hú utsó

de bölcs vagy ilyen 13 éves fejjel

minek menjen el fodrászhoz csak úgy ?

felesleges pénz kidobás

mond meg az anyádnak, hogy te azt kérsz és pont

te hajad, te életed

nem tetkót akarsz és nem is pirszinget, pláne nem akarsz hozzá menni egy 30 éves kigyúrt pacákhoz

ez csak egy hajvasaló

2010. dec. 23. 13:00
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

de még nem felnőtt,ugyh az éltéről még nem maga dönt szal itt má eleve gubanc van xDD...vannak ilyen ősszülők,akik még ezt a csekélységet sem engedik meg...ez CSAK RGY HAJVASALÓ,amit KARÁCSONYRA kérsz,nemhiszem el h nem engedi meg...nekemis megengedi apám a hajgöndörítőt/hajkreppet

noszogasd addig amíg be ne adja a derekát

2010. dec. 23. 15:13
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

ma 13:00 mennyire hülye vagy -.-" talán úgy gondoltam, hogy az anyja engedélyével menjen, te nagyon ész xD Amúgy már bocs, de annyira sz.rul írsz, hogy ha te több vagy 11nél, én dobok egy hátast.

13,5/L

2010. dec. 23. 17:19
 26/26 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. dec. 24. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!