Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukám nem engedi a hajvasaló...

Anyukám nem engedi a hajvasalót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egészséges de utálom h hullámos a hajam. és nem vasalnám mindennap. csak a fontosabb eseményekre és alacsony hőfokon. mit csináljak, hogy megvegye, vagy valahogy máshogy folyamodjak az egyenes hajhoz?
2010. dec. 22. 10:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Lehet kapni haj egyenesítő sampont és balzsamot!(nivea) Ha azt használod egyenes lesz a hajad és nem is káros! Kimosod a hajad rákened a balzsamot fésülve szárítod és nagyon szép egyenes lesz! :)
2010. dec. 22. 11:06
 12/26 anonim ***** válasza:
63%

Amit én csináltam akkor, amikor nem volt hajvasalóm: (ez sem egészséges!) minden nap hajat mostam, vagy legalábbis 2 naponta tuti, és beszárítottam szép egyenesre a hajam egy körkefe segítségével. Igen, kicsit nagyon időigényes, főleg ha sok a hajad... de végül is megéri. Hajhabot/lakkot rá, és meg van az egyenes haj!

17L

2010. dec. 22. 11:26
 13/26 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. dec. 22. 11:27
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a göndör hajú lányok szépek. :)
2010. dec. 22. 11:35
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

bocsi,de ha 13 évesen nem engedi a hajvasalást akkor a 18.szülinapodon azt hogy bulizni menj ne is várd majd tőle...nekem anyukám olyan idős koromban bizonyos határokon belül megengedett mindent....mert tudta hogy ha tiltakozik akkor egyszer úgyis bemondom az unalmast és akkor csak neki lesz rosszabb ha 18-20 évesen majd "lázadásból" berúgok vagy valami és úgy kell majd valakinek hazacipelni és mondjuk összehányom a házat...és ez egy lánytól igen csak szánalmas lenne...pont ezért nem tiltakozott...és láss csodát mi történ??soha nem fordult elő ilyen!!!És nem is fog az tuti!!!

Szóval gyűjtsd össze a pénzed és vedd meg magadnak....én ezt tenném...!!!!!

Amúgy meg nem károsítja a hajat!5 vagy 6 éve vasalok hajat vagy göndörítek,szinte naponta és a hajamnak semmi baja!A fodrászom is azt mondta hogy teljesen egészséges!

2010. dec. 22. 12:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
a nivea egyenesítő mindenféléje tényleg nagyon jó. és a körkefés tipp sem rossz. emellett hajvasaló helyett vastagabb sütővassal is lehet vasalni, de ehhez is kézügyesség kell... nekem nem sikerült még, de egy barátnőm nem vett vasalót, hanem ilyennel egyenesíti.
2010. dec. 22. 12:35
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
vegyél magadhoz mondjuk pár ezer forintot(kb 5e) és menj el szépen a fodrász,persze jelentkezz be,és ő csinál neked egy olyan egyenesítést hogy hónapokig tart!Barátnőmnek kb a lapockájáig és a haja és ő ezt megcsináltatta 4500.- és egy év és egy hónapig tartott neki!Egy a lényeg hogy rendszeresen most ,és nem volumen növelő samponnal!!
2010. dec. 22. 12:42
 18/26 anonim ***** válasza:
49%

megértem h ez neked probléma, mivel olyan korban vagy. amint idősebb leszel, majd kifogod röhögni magadat, h uram atyám, azért akartam vasalni a hajam, mert mindenki vasalja. sajnos ezegy ilyen korosztály, amikor így mennek a dolgok. később meg majd röhögsz magadon h dehülye voltál.

nadefigyi. vegyél ilyen hajkisimító sampont, meg balzsamot, meg sprayt. azzal moss hajat, utána fújd rá a sprét, majd szárítsd egyenesre. ha nemis lesz szögegyenes, de mindenképpen egyenesebb

2010. dec. 22. 13:18
 19/26 anonim ***** válasza:
49%
én 13 évesen utáltam a szőke hullámos hajamat, és vasaltam nagyon rossz minőségű hajvasaloval, meg fujtam rá a hajlakkot utána vasaltam.Szval jól tönkretettem.:( Már nagyon sjanálom hogy ezt csináltam, mert a hajam most egy kicsivel a vállam alá ér, mindig vasalni kell emrt már csunyán göndörödik(pedig régen szép volt, mindenki dicsérte, csak én nem vtam vele megelégedce.) :S nem ajánlom h vasald(:
2010. dec. 22. 14:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

nos...nekem egyenes hajam van és megkérdezte apám h mit kérek és mondtam h hajkreppelőt vagy hajgöndörítőt.Nekem megengedte.Gyűjts pénzt rá vagy próbáld meggyőzni anyukádat.

Sokan(pl.én)göndör hajat akarnak/ok és nincs neki.Sokszor az egyenes az unalmas.A barátnőmnek is alapbül göndör haja van és vasalja majdnem minden nap+még a hajét is festeti hol ilyen hol olyan színnel,neg kipróbálta ezt a hejegyenesítő sampont meg meg balzsamot meg sprayt és neki egyáltalán nem lett tőle egyenes.Mi 15 évesek vagyunk.Énis be szeretném az eredtei sötétbarna hajam festetni szőkére.Nemtom megengedi-e apám de én rá tudom szedni.

Mind1...ha nem engedi meg a hajvasalót semmiképp semmilyen könyörgés vagy zsebpénzgyűjtés meg azzal sem amit a többiek ajánlottak,akkor próbáld magad elfogadni olyannak,amilyen vagy.NAGYON szépek a göndör hajúak és nemis unalamsak mert egybúl föl tudja dobn ia hangulatot egy göndörhajú lány.De azért sok sikert a hajvasaló eléréséhez!

2010. dec. 22. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!