Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ti mit gondoltok a...

Fiúk! Ti mit gondoltok a borostás NŐI lábakról? Lányok, ti hogy kezelitek a lábatokat nyáron? 19/L

Figyelt kérdés
FIúk.Ugye nyáron kevesebb ruhát hordunk lányok,fiúk, de fiúknál ez más. Mint tudjuk borotválás után rögtön el kezd a láb szúrni,aztán a 3.nap már úgy látszik mint a férfiak arcán....Milyen sűrűn borotváltok így nyáron? Ugye nem valami kellemes a szúrós,szőrös láb, de ha 2.naponta borotváljuk, kipattogzik,meg még gyorsabban nő,ill. nem a legjobb időtöltés mindig.

2012. jún. 20. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek mindig borostás,hacsak nem minden nap borotválja,de mivel engem nem zavar,így nem teszi,csak ritkábban.
2012. jún. 20. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
én epilálom a lábam így 1 hétig nem nő szőr rajta. Borotválástól frászt kapok,csak intim és hónalj csinálom vele na meg télen. Nyáron nem praktikus hidd el :( barna bőrön nem látszik a borosta annyira,de ha még nem vagy lebarnulva és rásüt a nap elég feltűnő.
2012. jún. 20. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

ha borotválod,

1 akkor a szőr megerősödik..

2 olyan csúnya borostás lessz amikor kikezd nőni o.O

szó,szerintem,inkább menny el kozmetikushoz,és gyantáztasd le! akkor egy idő után már el is tűnhet véglegesen a lábról,és más testrészekről a szőr!!

szerintem,inkább,minthogy borotváld minden 2.nap

2012. jún. 20. 21:26
 4/8 anonim válasza:
Mivel engem nem izgat a dolog, így a barátnőmet sem :)
2012. jún. 20. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ha a barátnőmé olyan. Így is szeretem és ettől független is.

29F

2012. jún. 20. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
ööööö nekem még 3. nap is sima... 4. napra kezd borostáslenni.
2012. jún. 20. 22:33
 7/8 anonim válasza:
Ha gyantázod a lábad akkor nem lesz borostás! Nekem sosem az, mert gyantáztatom!
2012. jún. 21. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább epiláld vagy gyantázd, akkor ki tart egy hétig. Amúgy a borostás női lábak nem túl szexik szerintem
2012. jún. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!