Milyen epilátort vegyek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam ami jól leszedi a szőrt és max. 10.000. Ft.2012. jún. 16. 14:39
1/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
és ezt hány évente cseréled ?mennyi rajta a garancia?mert én olyat akarok ami minimum 3 évig meg van és jó is
braun silk epilről nem tudtok valamit:
2012. jún. 19. 11:28
4/6 A kérdező kommentje:
?
2012. jún. 19. 11:29
5/6 anonim válasza:
első vagyok. 2-3 évet kibír. az elsőt 3 év után cseréltem és valamelyik nap véletlenül összekevertem a régit és az újat, a régivel epiláltam és csak a végén jöttem rá, hogy "ja, azért vitte kicsit nehezebben, mert ez a régi" :D szóval még 3 után is egész jó. Én mindenhol használom. láb, hónalj, nuni. tehát az erős sszőrszálakat is viszi. 1 év gari volt talán mind a kettőhöz, de nem volt gondom egyikkel se, szóval nem is tudom, lehet akár 2 év is a garancia, még nem volt rá szükség. 2 barátnőmnek is ajánlottam, azóta ők is ilyet használnak. szóval szerintem nyugodt szívvel vedd meg, nagyon jó minőség és az alsó árkategória
6/6 A kérdező kommentje:
köszönömm.:)
2012. jún. 21. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!