Vegyek epilátort? Mi a véleményetek róla? Meg vagytok vele elégedve?
Borotválni nem szeretem, mert csak káros hatásai vannak, így már fél éve gyantáztatni járok, amivel ugyan nagyon meg vagyok elégedve, de drága.
Most lenne egy lehetőségem, hogy olcsóbban hozzájussak egy jó epilátorhoz, de nem tudom az megéri e? Lábon, karon és hónaljon használnám csak, az intim felületet továbbra is csak gyantáztatnám.
Ti mennyire vagytok megelégedve az epilátorral?
Köszönöm a válaszokat! Ti milyen márkát használtok? Én ilyen Philipset szeretnék venni, mint a képen van. Szerintetek jó?
Szia!
Kozmetikus szemmel nem ajánlom!Pontosan azért,mert ahogy már 1 válaszban is olvashattad, előbb-utóbb szőrtüsző gyulladásaid lesznek, méghozzá azért mert az epilátor nem szedi le neked az elhalt hámréteget, úgy mint a gyanta.
Keres 1 olcsóbb kozmetikust, vagy ha tényleg nem akarsz lemondani az epilátorról, fürdéskor használj testradírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!