Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vegyek epilátort? Mi a vélemén...

Vegyek epilátort? Mi a véleményetek róla? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés

Borotválni nem szeretem, mert csak káros hatásai vannak, így már fél éve gyantáztatni járok, amivel ugyan nagyon meg vagyok elégedve, de drága.

Most lenne egy lehetőségem, hogy olcsóbban hozzájussak egy jó epilátorhoz, de nem tudom az megéri e? Lábon, karon és hónaljon használnám csak, az intim felületet továbbra is csak gyantáztatnám.

Ti mennyire vagytok megelégedve az epilátorral?

2011. febr. 16. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Én a férjemtől kaptam és bevált.Lábon és bikinivonalon használom, hónaljban nem merem. Kezdetben picit fáj, de rögtön hozzá lehet szokni.
2011. febr. 16. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem begyulladtak a szőrtüszőim a lábamon, hónaljnál nyáron szoktam használni, mikor nem akarok minden nap borotválni.
2011. febr. 16. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én a lábamon meg a bikinivonalon használom. nekem tökéletesen megfelel, mondjuk a bikinivonalon nagyon fáj.
2011. febr. 16. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ti milyen márkát használtok? Én ilyen Philipset szeretnék venni, mint a képen van. Szerintetek jó?

[link]

2011. febr. 16. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Philisp epilátorom van, feketébe, pontosanm nem ugyan ilyen, de nekem azért bevált. Szerintem megéri, mert csak 1x kell megvenned, kitépi a szőrszálakat, és egy idő után ritkul.
2011. febr. 16. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kozmetikus szemmel nem ajánlom!Pontosan azért,mert ahogy már 1 válaszban is olvashattad, előbb-utóbb szőrtüsző gyulladásaid lesznek, méghozzá azért mert az epilátor nem szedi le neked az elhalt hámréteget, úgy mint a gyanta.

Keres 1 olcsóbb kozmetikust, vagy ha tényleg nem akarsz lemondani az epilátorról, fürdéskor használj testradírt.

2011. febr. 17. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Enyém Hauser, nem drága és adtak hozzá vmi fürdőszivacs szerűt az elhalt bőr eltávolításához.
2011. febr. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!