Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen epilátort vegyek?

Milyen epilátort vegyek?

Figyelt kérdés
Max. 10 ezer forintig gondoltam, valami alap epilátort. Állítható sebességi fokozattal. Ez lesz az első és gondoltam, hogy itt tudnak segíteni...
2010. júl. 30. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
ruházz be egy 20 körüli braunba. aminek gyors a motorja és van masszírozós meg vmi másik feje is. megéri. az olcsóbb gépek elég lassúak és megunod az egészet. meg jobban is fáj...
2010. júl. 30. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Vennék én, de nincsen rá annyi pénzem. 20 ezer forintot sokallok egy epilátorért. De lehet, hogy még gyüjtök.
2010. júl. 30. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Bőven kapsz 10 alatt is.Mindegyik ugyanaz a séma,csak van ami hűsít stb.Én az enyémet 6 éve vettem,semmi baja,igaz,hogy csak 3 állítható fokozata van,de nekem tökéletesen megfelel a célnak.
2010. júl. 31. 07:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor 7000-ért vegyél egy Braunt, azok a legjobbak szerintem, más a fejük kialakítása és kevésbé fáj, plussz nem szakítja be a szőrszálakat. Először Philipsem volt, de az ezt csinálta és már 2 braunom volt, de ennél maradok.
2010. júl. 31. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!