Milyen epilátort vegyek?
Figyelt kérdés
Max. 10 ezer forintig gondoltam, valami alap epilátort. Állítható sebességi fokozattal. Ez lesz az első és gondoltam, hogy itt tudnak segíteni...2010. júl. 30. 20:40
1/4 anonim válasza:
ruházz be egy 20 körüli braunba. aminek gyors a motorja és van masszírozós meg vmi másik feje is. megéri. az olcsóbb gépek elég lassúak és megunod az egészet. meg jobban is fáj...
2/4 A kérdező kommentje:
Vennék én, de nincsen rá annyi pénzem. 20 ezer forintot sokallok egy epilátorért. De lehet, hogy még gyüjtök.
2010. júl. 30. 21:37
3/4 anonim válasza:
Bőven kapsz 10 alatt is.Mindegyik ugyanaz a séma,csak van ami hűsít stb.Én az enyémet 6 éve vettem,semmi baja,igaz,hogy csak 3 állítható fokozata van,de nekem tökéletesen megfelel a célnak.
4/4 anonim válasza:
Akkor 7000-ért vegyél egy Braunt, azok a legjobbak szerintem, más a fejük kialakítása és kevésbé fáj, plussz nem szakítja be a szőrszálakat. Először Philipsem volt, de az ezt csinálta és már 2 braunom volt, de ennél maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!