Milyen márkájú epilátort vegyek?
Figyelt kérdés
rosmannban milyet lehet kapni? ár?2010. jún. 15. 15:39
1/7 anonim válasza:
braun silk epil
de ne a rossmannban vedd mert egy ezressel több mint pl a euronics
rossmanban 5000 körül euronics meg 4000 én akkor inkább négyért veszek és ugyanaz a verzió :)
3/7 anonim válasza:
pont írni akartam hogy braun silk epilt ne:::D a nagyon rövid szálakat alig akarja kihúzni, vagy csak hosszas bajlódás után, a hosszabbakat pedig levágja.. és szúrni fog a lábad is
4/7 anonim válasza:
Rowenta ,tényleg jó.Én 10.000ért vettem,sokkal jobb mint a Philips.De kinek mi jön be.
22/L
6/7 anonim válasza:
Én Braunt vettem, de megbántam :'(
7/7 anonim válasza:
Nekem Philips(14.000 Ft.) van,hűsítős,és nagyon jó. Idáig nem tudtam a bikini vonalnál leepilálni,de ezzel sikerült és nem fájt annyira. A többivel már az elején feladtam,mert annyira fájt. A hónalj sem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!