Lányoknál hason lévő szőrt mivel lehet a leghatékonyabban eltűntetni?
Régen apró szőrszálak voltak a hasamon, legyantáztam, volt, hogy borotváltam is de sajnos mostanra erősebb és hosszabb lett minden szál. Vettem szőkítőport, mert azt olvastam ez a legjobb, de ha rásüt a nap ugyan úgy látszanak a szőrszálak csak szőkék és 2-3 nap múlva már fekete a tövük. Hallottam már a dörzsiszivacsról, de nem tudom, attól nem lesznek-e még erősebbek a szálak. A gyantázással az volt a provlémám még, hogy meg kellett várnom, míg annyira megnő, hogy újra gyantázni lehessen.
Aki hasonló problémával küzd mit használ?
Igen,nekem is vannak fekete kis pöttyök ..:(
ÉS,nekem is középen erősebb..oldalt,nem is bírták legyantázni a kozmetikusok..meg feljebb se igazán,de majd az új Veet-et megpróbálom,állítólag 1,5 mm-től is eltávolítja a szőrszálakat..remélem az jó lesz.
Hidd el,akármilyen rossz,csak rosszabb lesz,ha erősödnek a szálak a borotvától.:S
És,nekem is olyan rossz szerintem,mint neked,mert nekem is van barátom.. :\ De,nincs mit tenni,én nem szeretném borotválni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!