Lányoknál hason lévő szőrt mivel lehet a leghatékonyabban eltűntetni?
Régen apró szőrszálak voltak a hasamon, legyantáztam, volt, hogy borotváltam is de sajnos mostanra erősebb és hosszabb lett minden szál. Vettem szőkítőport, mert azt olvastam ez a legjobb, de ha rásüt a nap ugyan úgy látszanak a szőrszálak csak szőkék és 2-3 nap múlva már fekete a tövük. Hallottam már a dörzsiszivacsról, de nem tudom, attól nem lesznek-e még erősebbek a szálak. A gyantázással az volt a provlémám még, hogy meg kellett várnom, míg annyira megnő, hogy újra gyantázni lehessen.
Aki hasonló problémával küzd mit használ?
NE BOROTVÁLD !
Nekem is eléggé szőrös..(istenem,mekkora barom voltam,de nem tudtam,hogy mi a következmény..)
Szerintem tényleg ne borotváld..amúgy,biztos,hogy tövestől szedte ki neked a szőrszálakat?:O
Lábadat se borotváld,higgy nekem..most lett legyantázva,kibírható,de amúgy undorító az egész testem..
Más is írta a Veet-et,próbáld meg,hátha jó.
17/L
Hát igazából epilátorral is próbáltam, lehet, hogy az nem mindig tövestül tépte ki, összesen kb. 3-4-szer borotváltam csak le, mikor tavalyelőtt nyáron a barátom szüleinél voltunk és csak borotvám volt, viszont a hasam kezdett szőrösödni, így muszáj volt valamivel leszedni a szőrt. Neki nem akarom elmondani, hogy szőrös és engem is nagyon zavar a szőr.
Tudom, hogy milyen a borotva, télen én is mindig borotválom, nyáron epilálom, de most is tavaszra már annyira felerősödött és gyorsan nőtt a lábamon a szőr, hogy este leborotváltam, de reggelre már szőrös volt, úgyhogy egy hete áttértem az epilátorra, most már csak ezt fogom használni egész nyáron.
A hideggyantát azért nem szeretem, mert meg kell várni, hogy a szőr már akkora lehessen, hogy ki tudja tépni, és sokszor még így is maradnak szőrszálak.
Elhiszem,hogy nem szereted,de akkor is, csak gyengülni fog a szőr.. míg borotva csak erősíti,egyre csúnyácskább lesz.
Tapasztalat.:(
Tudom..:S Arra gondoltam, hogy csak középen gyantáznám le max. 10 centis szélességben, mert itt sokkal szőrösebb, viszont oldalt csak gyengébb szőrszálak vannak amik még szőkítés nélkül is alig látszanak, azt gondoltam, hogy itt nem gyantázom, hanem hagyom. Csak nem tudom nem néz-e ki hülyén, ha középen tejesen szőrmentes, viszont oldalt vannak szőrpihék..
Amikor kezd visszanőni a szőr nekem apró fekete pöttyök vannak a hasamon, neked is ilyen? Az a baj, hogy nekem a szőrszálak nem egyszerre szoktak visszanőni, ezért ha legyantázom már pár nap múlva megjelenik pár szőrszálam ami akkor kezd kinőni még a korábbi gyantázásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!