Segítség! Rettentő korpás a hajam, mit tehetnék?
1. vagyok:)
Én ilyet használok: [link]
Innen a harmadikat,nekem nagyon jó,bevált. Szerintem egy próbát megér;) vagy a Niveát is kipróbálhatod,először azt használtam,az is szintén jó volt:D
nem eszel sok édességet esetleg , általában gomba okozza a korpásodást főleg ha el vagy savasodva ha túlszaporodott a candida a szervezetedben jelentkezhetnek iylen tünetek, avgy a sok stressz is okozhatja, egyébként ajánlom hogy hajmosás után egy liter vízbe tegyél 2 evőkanál almaecetet cseppents bele illóolajakat pl levendula teafa ezek amúgyis jó gombaölő olajok ráadásul az ecet szagát is elnyomják és öblítsd le a végén ezzel a hajadat , és ne mosd ki, nekem mikor korpás volt ezt használtam és nem láttma utána korpát bár nálam azért nem volt olyan extrém eset , csak sajnos mikor abbahagytam újrta láttam néhány korpadarabot tehát ezzel vagy korpásodás elleni samponokkal csak a tünetet lehet elnyomni
az is lehetséges hogy nagyon kiszárítottad a fejbőrödet, néha rakhatnál fel vmilyen olajos tápláló pakolást is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!