Miért nem maradt meg a hullám a hajamban? Mit tehetnék, hogy tartós legyen a hullám? Ha sokszor hordom úgy a hajam, akkor egy idő után megmarad benne?
Évek óta egyenes a hajam, vasalom, bár nem mindig. Szerettem volna kicsit változtatni, gondoltam ma hullámos hajam lesz. Tegnap hajmosás után a kb. 70%-ban nedves hajamat 4 részre osztottam és kis kontyokat csináltam, amit szilikongumival rögzítettem. Így is aludtam.
Reggel, amikor kibontottam a hajam nagyon szép göndör volt a hajam. Nem fésültem meg, meg semmi, fújtam rá lakkot, de kb. 3 óra múlva kirúgta magát a hajam. Pedig tök jól nézett ki, nagyon tetszett és jobban is áll a hullámos haj. Egyébként tök mindegy mivel göndörítem, hajvasalóval és hajsütővel se tudom úgy megcsinálni, hogy tartós is legyen.
Szeretnék végleg leszokni a vasalásról (szárítással tudok nagyjából egyenes hajat csinálni és ez kevésbé roncsolja a hajamat) és szeretnék néha hullámos hajat.
Arra gondoltam, hogy ha nyáron amikor itthon vagyok hosszabb ideig és benedvesítem a hajam és kis kontyokat csinálok belőle és sokáig úgy hagyom, akkor talán idővel megmaradna benne jobban a hullám? Vagy mivel lehetne tartósabbá tenni a hullámokat?
Köszi! :)
A szivacsos hajcsavarót is próbáltam már. Nem tetszett, mert nagyon összeugrott a hajam, a hátközépig érő hajamból hirtelen vállig érős lett. Aztán néhány óra múlva hirtelen kirúgta magát és megint majdnem egyenes volt. :S
Köszönöm! :)
Pont ma délelőtt kísérleteztem. A száraz hajamat felcsavartam a szivacsos hajcsavaróra és kb. 1 óra múlva kibontottam. Nagyon szép, laza hullámos hajam volt és 2-3 órán át úgy is maradt. Most már látom, érdemes próbálkotni, legközelebb majd fixálom lakkal vagy waxszal, hogy még tartósabb legyen! :)
Ha pedig ez a módszer még sem jön be, megnézem majd a rossmanba azt a csavarót, amit Te írtál, második válaszoló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!