Kisfiam 3 hetes.2 napja nagyon hasfájós. Mit tehetnék, mert rettentő mohón szopizik?
Figyelt kérdés
Alkalmanként akár 140 gr-ot is szopizik, evés közben büfizik, pukizik, kinlódik. Eleinte igény szerint szoptattam, kipróbáltuk a 3 óránkénti evést is. Nosz 4600 gr a súlya. Nem eszik egy kicsit túl sokat?
Mit tegyek, mia jóneki, nem fog kidurrani szegénykém?
2008. okt. 12. 12:47
1/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj az én fiam is 450dkg hízót 1 hét alatt,és mi már 7 hetesek vagyunk ,én is most halóttam van valami csep hogy ha mohon eszik de sajnos nem tudom a nevét de ha meg tudom meg írom .de az én fiam is így eszik ,evet és nem volt semmi baj.majd lesz olyan hét is ,hogy nem hízik semmit van ilyen.De ha van védőnénitek akkor te is meg kérdezheted ezt a csepet.Sokat nem tudtam segíteni csak annyit ne izgulj .Jó babaázást
2/4 anonim válasza:
De itt is meg lehet kérdezni ,hogy mi a neve annak a csep-nek amit erre lehet használni.???
a hasfájásra meg vegyél Espumisan ez nekem be vált .
3/4 anonim válasza:
Sab Simplex a neve és nálunk bevált, evés előtt kell csepegtetni 10-15 cseppet a szájába.
7 hetes kislány anyukája
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Igazából gyanítom, hogy a legjobb orvosság az idő és magától megoldódik.
2008. okt. 15. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!