Hogyan hozhatnám rendbe a hajam? Túl sokat vasaltam.
Figyelt kérdés
Sokáig napi rendszerességgel vasaltam, most egy ideje már egyáltalán nem, de még mindig eléggé látszanak a nyomai :( mindig teszek rá balzsamot, pakolást, néha kókuszolajat, de főleg az elülső tincsek nagyon szárazak és károsodottak. Mennyi idő múlva láthatok majd változást? És hogyan tudnám rendbehozni minél előbb?2012. jún. 10. 18:42
2/6 A kérdező kommentje:
Azóta, hogy abbahagytam a vasalást, már volt vágva többször. Az alsó részek már egész szépek egyébként, dehát az elülső részeket nem vágathatom le teljesen, tőből... pedig azok a legcsúnyábbak. :(
2012. jún. 10. 18:50
3/6 anonim válasza:
Szerintem azzal is lehet javítani rajta, ha nem használsz hajszárítót. Így nyáron még előnyös is. Viszont figyelj arra oda, hogy ne menj klóros ízbe, mivel az is nagyon károsítja a hajad. Próbáld ki a ricinusolajat, nagyon sokat segít.
5/6 anonim válasza:
az mar megmarad tonkrevagva, addig amig nem kezd el teljesen lenoni. itt csak az segit, ha rovidre levagatod. en is ugyanigy voltam, most mar kb hatkozepig er, nem vasalom, es egeszseges :)
6/6 anonim válasza:
ricinusolaj.!!!!
és ezt ajánlom figyelmedben: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
én is ezt veszem figyelembe!! utolsó válaszok (a hosszabbtól kezdődik) + a képek. sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!