Hogyan hozhatnám rendbe a hajamat? (lent) Tapasztalatok?
Szerintem ha sérült és töredezett akkor a helyrehozást, növesztést muszáj lenne egy egészségügyi vágással kezdeni. A roncsolt részek nem fognak megjavulni sosem és csak elveszik az erőt a hajadtól, nem engedik szellőzni a hajat és ezáltal tovább fog törni, nagyon csúnya lesz. Ha túl vagy a vágáson akkor nagyon gondosan kell ápolnod hogy egészséges maradjon. Mindig használj balzsamot, kiöblítendőt és nem kiöblítendőt is és minden nap használj hajvégápolót. Hetente egyszer használj pakolást, szerintem nagyon jók a gliss kur pakolások, de pl szimpla olívaolaj is nagyon jó. Ne festesd a hajad ha egy mód van rá és csak alacsony hőfokon szárítsd. Szedj kúraszerűen hajvitamint, nem kell feltétlenül drágának lennie, nekem a dm saját márkás ami kifejezetten olcsó nagyon bejött.
Kipróbálhatod a ricinusolajat is, sokan esküsznek rá mint hajnövesztőre.
A legfontosabb hogy ne várj villámgyors növekedést, inkább arra törekedj hogy legyen egészséges és ápolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!