Használt valaki Bánfi hajszeszt? Tapasztalatok?
és ti hogy használtátok?
mert ugye az van ráírva hogy Bánfi samponnal
mert én ezt úgy értem, hogy: megmosom a hajam a samponnal, nem öblítem le róla a sampont vízzel, hanem belemasszírozom a hajszeszt és ez után kell várni 20-40 percet, majd leöblíteni és újra samponnal hajat mosni
jól értem? ti hogy csináltátok?
egyébként köszönet a hozzászólásaitokért!
Szia!
Én is használtam, nekem nem használt, de mondjuk nekem genetikai a probléma. Utána használtam Sp-től speciális hajerősítőt, és hajhulláscsökkentőt. Sajnos ez sem érte el igazából a kívánt a hatást, bár lassult a hajhullás. Ez után minoxidiles termékre váltottam, az egész jó, csak a fejbőrömet károsította, és korpás is lettem tőle. Most viszont egy tök jó sampont használok :)
13:55 vagyok!
Igen, nekem használt! :)
Szia!
5. vagyok, bocs, hogy csak most válaszolok.
a tök jó sampon, a Nutriol sampon, csak ismerősön keresztül lehet beszerezni, ha jól tudom.
Kb. két és fél hete használom, és már most látható az eredmény. Ha végre helyrejön a fejbőröm, amit a minoxidil tett valószínű tönkre, akkor használni fogom azt a gépet is, ami bemasszíroz egy külön hajnövesztő adalékot.
Na majd még lehet írok később tapasztalatokról, meg szívesen beszélek akár privátban, kinek mi vált be.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!