Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Első szolárium? Többi lent!

Első szolárium? Többi lent!

Figyelt kérdés

Most mennék először szoliba, és nem tudom mit kell ott csinálni.. Mármint, hogy bikinibe szoktatok feküdni, vagy hogy?

És mennyi időre? Nem vagyok nagyon fehér, de nem is sötét a bőröm..

2012. jún. 8. 22:45
 1/5 anonim válasza:
Én jobb szeretek ruha nélkül befeküdni, hogy egyenletesen barnuljak. Vki vesz bugyit, hogy biztos ne kapjon el fertőzést (ez a fekvő szolira vonatkozik).Egyébként biztosan segítőkészek lesznek a szoliban is, nyugodtan kérdezd meg tőlük, hogy hány percet ajánlanak, mondd, hogy még nem voltál! :)
2012. jún. 8. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktak bikinibe. Persze lehet, de az a jó a szoliban, hogy fürdősuha mentesen lehet barnulni. Bugyit hagyhatsz, ha akarod. Fekvőbe talán jobb is, hisz ki tudja mennyire tiszta. Aki ott dolgozik elfog mindent mondani. Nyugodtan mond meg neki, hogy nem szoliztál még. A gépet amúgy is megmutatja, mert minden gép más és minden szoliban mások a szokásos. A fekvő gépet szokás magad után kitörölni fertőtlenítővel, ami ott szokott lenni, de a saját érdekedben előtte sem árt.
2012. jún. 8. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
Szolis ribancok.
2012. jún. 9. 00:31
 4/5 MELONE90 válasza:
10%
Barnuljatok néger f*szon
2012. jún. 10. 01:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nem szükséges a fürdőruha és a fehérnemű használata. Mindenképpen kérdezd meg, hogy mennyire erősek a csövek, nehogy megégj. Én azt ajánlom, hogy keress az interneten olyan szolit, ahol csokicsövek vannak, mert abban biztos nem fogsz csalódni. Oda lehet hogy az elején csak 3 percre mehetsz, esetleg 6 percre, mert nagyon erősek azok a csövek, de nagyon szép színed lesz tőle. Mindenképpen ajánlom, hogy használj szolizás előtti krémet, mert attól sokkal eredményesebb lesz a barnulás és tovább is marad meg a színed.
2012. jún. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!