Miért nem lehet faktoros naptejjel szolizni?
mert nem szolihoz van
mosogatószerrel sem mosol hajat
ja és pont a fényvédő miatr
mértne lehetne ? én mikor nyáron nagyon lebarnultam utána elkezdtem ősszel szoliba járni hogy ne vesszen el a barnaság de kicsit megpirultam azokon a területeken ahol ugye a bikini miatt nem barnultam.Utána már mindig mielőtt mentem szoliba bekentem napolajjal...semmi bajom nem lett tőle és nem égtem le .
20L
mégis mi bajod?hidd el hogy értek hozzá
ne szolizz napolajjal szerintem
De mindegy , nem provokálni akarlak téged sem kedves mindent jobban tudok válaszadó, de az a helyzet és ezt most a kérdezőnek mondom, hogy nyugodtan befeküdhetsz egy pár faktoros(olyan 8 is elég sztem , már ha nem olyan nagyon fehér a bőröd, bár akkor meg nem ajánlom a szolit egyáltalán) naptejjel/napolajjal mert ugyanazt a hatást nyújtja mint a napon.Barnulsz de nem égsz le. Persze én se azt mondom hogy ha befekszik egy 30faktorossal akkor ugyanúgy barnult...nyilván akkor nem.de pár faktorost nyugodtan, semmi bajod nem lesz . És onnan tudom biztosra hogy barnultam mert addig használtam a napolajat szoliba amíg a bikini alatti részeknek is nagyjából elfogadható színük lett , utána már nem kellett a naptej mert ne3m égtem le.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!