3.5hónapos babát be lehet kenni naptejjel? És milyet ajánlotok? 50 faktoros jó?
Nemcsak hogy be lehet, hanem be kell!
50 faktoros tökéletes :) Nekem azt mondta a védőnő, hogy kenjem be, de ne legyen tűző napon.
A Babét ajánlanám én is, de sokféle más is van gyerekeknek való. Kisbabának a Babé a legjobb szerintem.
A Babé 50 faktoros naptejet én majdnem 5000 ft-ért vettem, nem 3000-ért, de amúgy ahány hely, annyi ára van. Mi amúgy nagyon szeretjük. Én tavaly, mikor kb ennyi idős volt, nem kentem semmivel, próbáltam védeni a naptól. Az idén vettünk neki először naptejet. Olyan nehéz ezügyben is, ahogy más ügyben is néha dönteni, mert hol azt olvastam, hogy nem szabad a babákat semmijen naptejjel bekenni, hol azt, hogy szabad. Én nem kentem, de nem is volt baja. De szerintem a babé naptejet simán használhatjátok!
Sziasztok! Látom, mindenki ugyanazt a márkát használja :-)
Akkor én írok azért egy másik lehetőséget is: Én a gyermekorvos által felírt, receptre kapható fényvédő krémet használom a babám 4 hónapos kora óta. Nekünk nagyon bevált. Ennek ellenére a napra én sem viszem ki, de az árnyékban is nagyon fontos, hogy be legyen kenve. Az nem jelent védelmet a picúr érzékeny bőrének. Minden jót és jó babázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!