Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3.5hónapos babát be lehet...

3.5hónapos babát be lehet kenni naptejjel? És milyet ajánlotok? 50 faktoros jó?

Figyelt kérdés
A hétvégén megyünk a balcsira,szeretném kivinni a strandra is,hiába árnyékban leszünk,de ha bevisszük pár percre a vízbe,félek megsüti a nap.Milyen naptej lenne ideális neki?Köszi.
2010. aug. 17. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, nem árt ha bekened. Mi a babé 50faktorosat vettük, gyógyszertárban lehet kapni, 3000ft körül van, kifejezetten babáknak.
2010. aug. 17. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Nemcsak hogy be lehet, hanem be kell!

50 faktoros tökéletes :) Nekem azt mondta a védőnő, hogy kenjem be, de ne legyen tűző napon.

A Babét ajánlanám én is, de sokféle más is van gyerekeknek való. Kisbabának a Babé a legjobb szerintem.

2010. aug. 17. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor olyat veszek!
2010. aug. 17. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

A Babé 50 faktoros naptejet én majdnem 5000 ft-ért vettem, nem 3000-ért, de amúgy ahány hely, annyi ára van. Mi amúgy nagyon szeretjük. Én tavaly, mikor kb ennyi idős volt, nem kentem semmivel, próbáltam védeni a naptól. Az idén vettünk neki először naptejet. Olyan nehéz ezügyben is, ahogy más ügyben is néha dönteni, mert hol azt olvastam, hogy nem szabad a babákat semmijen naptejjel bekenni, hol azt, hogy szabad. Én nem kentem, de nem is volt baja. De szerintem a babé naptejet simán használhatjátok!

[link]

2010. aug. 17. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Látom, mindenki ugyanazt a márkát használja :-)

Akkor én írok azért egy másik lehetőséget is: Én a gyermekorvos által felírt, receptre kapható fényvédő krémet használom a babám 4 hónapos kora óta. Nekünk nagyon bevált. Ennek ellenére a napra én sem viszem ki, de az árnyékban is nagyon fontos, hogy be legyen kenve. Az nem jelent védelmet a picúr érzékeny bőrének. Minden jót és jó babázást mindenkinek!

2010. aug. 17. 20:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!Akkor a gyermekorvos is ir fel ilyen krémet?Ez eszembe sem jutott volna:-)
2010. aug. 17. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, csak szólni kell neki, hogy szeretnél ilyet, és ugyanúgy, mint bármi mást (mosdókenőcs,Vigantol csepp, stb...) ezt is felírja.
2010. aug. 17. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a Frezyderm babanaptejet használjuk, nálunk nagyon bevált. Mondjuk árban egy kicsit húzós, de kifejezetten bébiknek van :)
2010. aug. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!