Szerintetek is "beteges" néhány ember?
Ugye most divatba jött a szolárium, meg a barna bőr.. stb.
2 osztálytársam azon versenyeznek ki a barnább...
Az egyik úgy leégett a szoliba, hogy felhólyagosodott a bőre és lehámlott, suliba se jött, otthon csak köntösbe tudott mászkálni!
A másikat kirúgták az iskolából, mert összeveszett az anyjával, aki ezért nem adott neki pénzt szolira...
A csaj ezért nem járt be suliba kb. egy hónapig azzal a dumával, hogy "nem fogok fehéren mászkálni" így ki is rúgták!
Nemrég voltam bulizni, ahol egy srác sírva fakadt,
mert egy csaj megbántotta azzal, hogy azt mondta neki
"túl fehér vagy" az a srác azóta mindennap jár szoliba
mert nem tudja elviselni, hogy fehér!
Unokatesóm, amúgyis barnás bőrű meg rá is szolizik elég durván! Már koromfekete... kb. ilyen fekete:
és erre áll a tükör előtt és panaszkodik, hogy "hófehér vagyok, úristen most mit csináljak?? Teljesen ki vagyok fakulva!!! :O mennem kell szoliba"
Egyik ismerősöm, aki szintén szolis azt mondta nem érdekli
ha bőrrákos lesz mindennap eljár szoliba, mert ha nem menne egy napot elvonási tünetei lennének... -.-
Ugyanez a csaj összesen 45 kiló sincs szerintem,
ilyesmi:
csak barnába.... és azt mondja, hogy ő dagadt!
Nem mer nyáron bikinit felvenni, mert kövérnek érzi magát közbe meg csont sovány!!! Ja és modell.
Nem lehet neki megmagyarázni, hogy csont sovány! :O
Ezek normális dolgok szerintetek??
Ismertek ti is ilyen embereket? Mit szóltok hozzájuk??
Ugye?? És a legrosszabb, hogy másokat is lenéznek,
ha valaki nem szolárium barna és nem deszka! :S
hát igen ez már elég beteges.. "nem érdekli a bőrrák" mostmég nem jön elő de majd pár év múlva elég ocsmányul fog kinézni a bőre majd akkor elgondolkoznak hogy kis tini fiatal korukba rinyáltak mert nem barnák, szerintem nyomj az orruk elé pár képet hogy milyen is a börrák hogy fog kinézni a bőrük x év múlva ha börrákosak lesznek...
az nem baj ha 1-2 alkalommal 5 percre elmegy valaki szoliba és utána napon barnul tovább..
meg gondolom napozni nem szoktak napon naptejjel bekenve, szoláriumba meg nem fog bőre D vitamint kapni...
de napoznak is, amikor csak tudnak lényeg nekik a barnaság!
de általában inkább szolárium! áh mutogathatnám nekik, felesleges szerintem tudják ők is csak nem érdeklik!
Majd akkor fogja őket érdekelni, mikor majd ráncosak lesznek 20 évesen!!!
6os válaszoló vagyok
hát figyelj ha nem a baráti körödbe tartoznak akkor ne törödj velük szerintem ilyenekkel nem érdemes törödni
nekem is beszóltak már ilyen szolis p*csák hogy miért vagyok fehér.. (nem voltam fehér hanem napbarnított színem volt dehát ilyenek ők..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!