Szerintetek is "beteges" néhány ember?
Ugye most divatba jött a szolárium, meg a barna bőr.. stb.
2 osztálytársam azon versenyeznek ki a barnább...
Az egyik úgy leégett a szoliba, hogy felhólyagosodott a bőre és lehámlott, suliba se jött, otthon csak köntösbe tudott mászkálni!
A másikat kirúgták az iskolából, mert összeveszett az anyjával, aki ezért nem adott neki pénzt szolira...
A csaj ezért nem járt be suliba kb. egy hónapig azzal a dumával, hogy "nem fogok fehéren mászkálni" így ki is rúgták!
Nemrég voltam bulizni, ahol egy srác sírva fakadt,
mert egy csaj megbántotta azzal, hogy azt mondta neki
"túl fehér vagy" az a srác azóta mindennap jár szoliba
mert nem tudja elviselni, hogy fehér!
Unokatesóm, amúgyis barnás bőrű meg rá is szolizik elég durván! Már koromfekete... kb. ilyen fekete:
és erre áll a tükör előtt és panaszkodik, hogy "hófehér vagyok, úristen most mit csináljak?? Teljesen ki vagyok fakulva!!! :O mennem kell szoliba"
Egyik ismerősöm, aki szintén szolis azt mondta nem érdekli
ha bőrrákos lesz mindennap eljár szoliba, mert ha nem menne egy napot elvonási tünetei lennének... -.-
Ugyanez a csaj összesen 45 kiló sincs szerintem,
ilyesmi:
csak barnába.... és azt mondja, hogy ő dagadt!
Nem mer nyáron bikinit felvenni, mert kövérnek érzi magát közbe meg csont sovány!!! Ja és modell.
Nem lehet neki megmagyarázni, hogy csont sovány! :O
Ezek normális dolgok szerintetek??
Ismertek ti is ilyen embereket? Mit szóltok hozzájuk??
én is szolizok de 2 hetente 1x basszus,nem is lenne ilyenre pénzem,ezek pénzben fürödnek vagy mi? jézus..
de nem ez a lényeg! Ez testkép zavar,ez olyan mint az anorexia! Követni egy mintát amit sugall a tömeg,hogy enélkül semmi vagy! Most ez a divat,köszönhető pl a Jersey Shore-nak. Egyik kedvenc sorozatom de sokakat elbutít hogy csak az néz ki jól aki kondizik meg szolizik..
Amit meg képen mutattál lányt azt a nagyon barnát egyértelmű hogy nem magyar csaj,hanem valami mediterrán típusú aki úgy nőtt fel úgy vannak a génjei hogy bírja a bőre a napozást mert a szülőhazájában mindig 40 fok van! Na most a magyar ember nem így van kódolva ezt nem értik meg az emberek,a mi bőrünk teljesen más pigmentációból áll össze!
Ezért ha folytatódik ez a divatmánia,akkor súlyos helyzetek lesznek itt az onkológián annyi szent :(
nem akit linkeltem szerintem barnitózva volt, nem tűnt nekem természetesnek a bőre.. dehát mindegy lényeg a lényeg,
az unokatesóm még olyan barnán is fehérnek látja magát!!
Röhejes. Főleg úgy nézve, h nekem a hófehér bőrű lányok jönnek be.
De nembaj csinálják csak, az ilyen gyökerek egymást közt szaporodnak úgyis csak, az UV majd kinyírja őket -> természetes szelekció
Tinik...
Istenem, én komolyan nem tudom, hogy segítenék nekik vagy jól pofán nyomnák őket.
egyszerűen annyira el vannak szállva a nyomorult külsőségektől...
Nem gonoszságból, de: kívánok nekik egy nehezen, de gyógyítható teljes testes bőrbetegséget, hogy meglássák az élet szebb oldalát. Akkor rájönnének igazán, hogy mekkora hülyeséget művelnek. Általában, akik nem olyan hű, de szépek, valahogy agyilag is otthon vannak.
Nem normálisak, orvosi esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!