Szerintetek 9 percért 1100 Ft szoliban nem túl drága?
Figyelt kérdés
Álló, viszont erősek a csövek (a csaj azt mondta). Kiszámolva 125 Ft egy perc. Szerintetek nem túl drága? ráadásul megjegyzem, hogy 4x voltam már és alig látszik valami..2012. jún. 5. 13:50
1/11 anonim válasza:
"erősek a csövek (a csaj azt mondta)"
Mi mást mondhatna? Azt nem mondhatja, hogy vacakok, de azért csak jöjjön. :)
2/11 anonim válasza:
Szerintem az drága. A barátnőim ennyiért max. 500-at fizettek.
De mi a helyzet a napfénnyel? Épp "szezonja van" és a pénztárcád sem lesz laposabb tőle.
5/11 anonim válasza:
Én 20 percre szoktam járni, fekvő szoliba 700 Ft-ért. Ehhez képest 9 perc 1100 Ft drága. Talán ha csokicsöves szoli, akkor érthető.
6/11 Bijjjus7 válasza:
Szia! ÉN csokicsöves szoliba járok 3perc/225 ft, ha 9 percekre szoktál járni az 675 ft! Kishíján a dupláját fizeted.., ez ahova én járok (17.kerület, Kis u.3.) nagyon jó, és mindamellett, hogy olcsóbb mint ahova te jársz, nagyon gyorsan meglátszik! :)) Szerintem mindenképp válts szolit!
7/11 anonim válasza:
Nálunk itt "vidéken" (ha beleszólhatok a beszélgetésbe) épp tegnap voltam szoliba, 40ft 1 perc! :)
8/11 anonim válasza:
Szia!
Ahová én járok /18.ker./ ott 9 perc 630.-, és minden gépben csokicső van. 0.3-as az érzékeny bőrűeknek, és erős csokicső a barnábbaknak.
9/11 anonim válasza:
hehe..nálunk meg 140 Ft 1 perc! Eddig én viszem a prímet! :)
10/11 anonim válasza:
Utolsó, mondom nálunk 40ft 1perc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!