Fiúk ti hogy hordjátok a "spytime-os" (középen hátul picit hosszabb, oldalt pedig felnyírva. ) frizurátokat. Hogyan lehet egy kicsit feldobni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 15:25
1/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, és sztem nagyon kevés srácnak áll jól ez a frizu, de egyik haverom pl. lenövesztette a hátsó részt és berasztázta, tele rakta csavarokkal és fülgyűrűkkel...
Eszméletlen jól néz ki, persze kicsit vad, de nekem nagyon bejön. Sztem kreatív.
2/7 anonim válasza:
én is lány vagyok, és egész egyszerűen ocsmánynak tartom ezt a hajszerkezetet...
nem bunkóságból de szerintem válj meg tőle, és nézz ki úgy mint egy férfi. egy kis egyéniség sosem árt.
3/7 anonim válasza:
úgy lehet feldobni, ha levágatod végre. már lejárt ennek a divatja, de akkoris idétlen volt.
4/7 anonim válasza:
mit kell beszólogatni ha nincs értelmes válaszod akkor inkább ne írj ha neki ez tetszik akkor mért ne hordja!!
5/7 anonim válasza:
inkább akkormár adj neki választ a kérdésére, necsak beszólj nekünk :D:D:D
6/7 anonim válasza:
de pontosan az az értelmes válasz, ha felvilágosítom, hogy ne hordja azt a gagyi hajat, és legyen egyéniség.
nem vagy tisztában az értelmes szó jelentésével.
7/7 A kérdező kommentje:
hát pontosabban nem spytimeos haj, hanem hallottam már hogy neopunk :) de látom nem kapok normális választ. köszi :)
2009. júl. 3. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!