Nem tudom mit kezdjek a hajammal. Ti hogy hordjátok?
17:14-es vagyok
Én néha begöndörítem,az tök jól áll :P Nekem alapból egyenes hajam van,és nem is áll annyira jól az egyenes,am sztem senkinek sem áll olyan húú de jól,a fölösleges rizsát félretéve én úgy szoktam begöndöríteni,hogy két kontyba összegumizom a hajam és úgy alsuom :) Reggelre szép göndör lesz. Vagy pedig simán az elektromos megoldással a hajgöndörítő vas szerűséggel ,nekem az nem tartós,ezért inkább az egyszerűbbnél maradok. :)
Am próbáld ki a masnis megoldást,az mindenkinek jól áll. Vegyél egy hajcsatot amin szép masni van és tűzd el egyik oldalt vele a hajad,hidd el jól fog állni ;)
Köszönöm a válaszokat és a képeket is!
Első válaszolónak: 2félét használok, az egyik got2be straight on, és az avonos hővédő (igen az egyik direkt egyenesítésre van,de ha nem használnám teljesen széttörne a hajam)
köszönöm a képeket is,igen én is úgy szoktam hordani mint selena gomez(?)-es képeken,
és az utolsó kép amit az utolsó válaszoló linkelt nagyon tetszik megpróbálom megcsinálni.köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!