Szöszik figyelem! Melyik legyen?
Sárgásodásra hajlamos szőke hajam van, és hamvasító terméket szeretnék beszerezni, hogy ezt kiküszöböljem. Melyiket válasszam?
Kallos Ezüst színező sampon
Vagy Schauma hamvasító sampon
Vagy tudnátok esetleg mást ajánlani, ami Nektek bevált, de nem túl drága? Köszi.
Schauma nekem tökéletes:) Volt már drágább is de nem volt különbség!
Persze szoktam szemezni douglasba a 2500 ft-os hamvasító samponnal,hogy ugyanmár mit tudhat többet? De sose veszem meg szerintem:)
Schauma-t használtam, de nem szőkít... hamvasít. Nekem kezdtek tőle ősz hajszálaim lenni 14 évesen ezért leálltam vele.
A kamilla főzetet használom, nekem az jön be.
Igen, nem szőkít, hisz nem színező, hanem csak hamvasító :)
Kvittagirl, köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én figyelmem kerülte el a nagy kiszerelés :)
Aki írta, hogy kék lett a haja, nem lehet, hogy sokáig rajta hagytad? :) Egyik ismerősöm is mondta, hogy lilás lett a haja, mert rajta hagyta pár percig, mint egy hajbalzsamot, de egyébként rendes használat mellett rendesen funkcionált neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!