Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolisok figyelem! Több...

Szolisok figyelem! Több kérdésem van?

Figyelt kérdés

Tudom hogy van az álló szoliba (zene,ventilátor? meg mi a 3? tudjátok + és - jelzi! Na meg van benne ami vízet spriccel?! azt minek hívják?? Valami aroma azt sejtem de pontosan mi??

Na meg úgyan ezek megvannak a fekvő szoliba is?

Én letudom állítani a szolit?

Ha menet közben kinyitom a szoli ajtót mi történik? Leáll??

2012. máj. 4. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezeket a szoláriumban dolgozó recepciósnak el kellene, hogy magyaráznia. Főleg, ha megkérdezed... Lehet, hogy jobban ért az általuk működtetett gépekhez, mint mi így látatlanban.
2012. máj. 4. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:

többféle gép van...nem mindegyik spriccel vizet

ahova én járok az nem vmi luxus szoli,de van benne ventilátor,szerintem az mindegyikben van és általában zene is,és jelzi az időt is(h hány perc telt el)...fekvőben én még nem voltam,de abban is biztos van ventilátor

szerintem le lehet állítani,ugyanazzal a gombbal amivel bekapcsolod(már ha gombbal kell indítani mert van amibe zsetonokat dobsz).és ki lehet nyitni,ha mát nagyon meleg van a gépben,attol nem áll le

2012. máj. 4. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Fekvő szoliban általában van testszellőztetés, arcszellőztetés, arcbarnító, hangerő gomb. Típusa változtatja, hogy - + vagy "kis jel", "nagy jel", amikkel lehet az erősségüket állítani. Ami "vizet spriccel", az a testpermet, ami hűsít szolizás közben.

Álló szoliban általában csak a zenet és max a ventilátor erősségét, irányát tudod állítani vagy testpermetet tudsz kapcsolni benne.

A gépet letudod állítani, ez is típustól függ, mert van, amin külön leállító gomb van vagy ugyan azzal tudod leállítani, amivel bekapcsoltad.

Ha kinyitod az ajtaját, nem fog leállni a gép!

2012. máj. 5. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!