Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Emo és egyenes hajú Lányok...

Emo és egyenes hajú Lányok figyelem! Hogy lehet, hogy ilyen egyenes haja van a csajnak? (lent)

Figyelt kérdés

Hajvasalóztam a hajam,az nem segített,hogy egyenes legyen.. Hogyan lehetne ilyen egyenes a hajam?(link)

[link]

Van egy ismerősöm,akinek ugyan ilyen egyenes a haja,de azt mondta nem hajvasalózza.. vagy mégis hajvasalózná? Emo lányok segítsenek!

2010. júl. 22. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Van akinek alapból ilyen a haja,pl. a legjobb barátnőmnek.Sose vasalja,mégis ilyen egyenes a haja.Jó neki.Ha neked nem ilyen nincs más választásod vasalni kell.
2010. júl. 22. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok emo de ismerek több embert akinek gyárilag ilyen... genetika.

Ha neked gyárilag göndör, akkor kérhetsz tartós hajegyenesítést a fodrásztól...

2010. júl. 22. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
De irigylem az ilyen csajokat, akiknek ennyire egyenes a hajuk. Én szoktam hajvasalózni, ki is egyenesedik, de a vége egy idő után (pár óra) kifelé kezd göndörödni. Nekem is nagyon tetszik az a haj, amilyen a csajnak van a képen.
2010. júl. 22. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Póthaja van a csajnak, nézzétek meg feljebb a haját az ki sincs vasalva.
2010. júl. 22. 16:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Na ez eszembe se jutott :O Tényleg póthaja van ennek a csajnak.. Nem baj, akkor is szép :D
2010. júl. 22. 16:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Póthaja van :) Amúgy ha nagyon egyenes hajat akarsz:

Megmosod, veszel got2b hajegyenesítős hajvasalóhoz való spray-t, ráfújod és megszárítod, majd hajvasaló és megmarad az eredmény :) Én is így szoktam csinálni.

2010. júl. 22. 16:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Az utolsónak:

És neked így olyan egyenes lesz,mint a képen,vagy egy kicsit "göndör"?

2010. júl. 22. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:

az sztem vasalva van, de am nekem is nagyon egyenes..

nem vagyok emo, és nem is vasalom:)

2010. júl. 22. 16:57
 9/12 anonim ***** válasza:

valakinek alapból ilyen. nekem nem, de simán kivasalom ilyenre. ilyen nagyobb hülye hullámok vannak benne, amik idiótán néznek ki.

szerintem vagy béna a hajvasalód vagy te vasalos bénán..vagy sajnos..mindkettő.

2010. júl. 22. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
vagy (elnézést ezt kihagytam) túl göndör a hajad hozzá és kidobja)
2010. júl. 22. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!