Lányok figyelem. Szerintetek meik a jobb? lejebb
Figyelt kérdés
az lenne a kerdesem h nektek meik férfi/fiu haj tetszik jobban a rövid vagy a hosszú, nemtudom eldönteni h milyen legyen ,hajszinem fekete... ?
jah és 16 éves vagyok :)
2010. ápr. 21. 21:05
1/9 anonim válasza:
Fekete,rövid,kissé tüsis....Tökéletes:)
16/L
3/9 anonim válasza:
Nah ez sok mindentől függ... arcforma, stílus, személyiség stb... Én pl a hosszú hajú pasikat nem igen részesítem előnyben, de a barátom mégis hosszú hajú, sőt, majdnem hosszabb a haja mint nekem, de neki ez áll jól. Mutass képet magadról, úgy könnyebben megmondjuk:D
4/9 anonim válasza:
hát nekem mondjuk a hosszú és a rövid fazon is bejön:D
arcformán múlik kinek mi áll jól
5/9 anonim válasza:
Attól függ jól áll e neki. Ha igen, nincs ellene kifogásom, ha nem... Hát akkor van:p
De nekem spec. a rövid hajú srácok jönnek be.:)
19,l
7/9 anonim válasza:
Én speciel a félhosszú-hosszú hajat részesítem előnyben. De tényleg sok múlik azon, hogy mi illene hozzád jobban, na meg a személyiségedhez.
8/9 anonim válasza:
sima rövid haj. egykis zselével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!