Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hirtelen fogyás hizástól...

A hirtelen fogyás hizástól megszakadt a bőr a combomon és a fenekemen, lehet otthon házilag késziteni erre valamit amitől halványabb lesz?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

stria?

sajnos arra nincs gyógyszer. nekem a hátamon vannak hirtelen növés miatt, de csak olyan krémet tudott fölírni az orvos ami MEGELŐZÉSRE van. tehát ha ott van az már ott van, maximum annyit tudsz tenni ellene hogy több ne legyen. :/

2012. jún. 1. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Most keletkezett? Mert az új ugye kékes-lilás, de idővel kifehéredik.

Sokat tényleg nem lehet vele kezdeni.

Dermaroller-es kezelésről hallottam, hogy erre is használják.

2012. jún. 1. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Dr. Kelner narancsbőr és terhességi csíkok elleni krémet használok, a rossmannban vettem 1000ftért és 1 hónapja használom és már sokat javult tőle a stria is és a narancsbőr is. :)
2012. jún. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!