Milyen bőrtípusom van?
Száraz és a zsíros szinte kizárva. Normálnak gondolnám, de az meg ritka, igazából, nagyon minimálisan szokott fénylene reggel az orrom, de napközbe nem. Ott talán picit jobban látszanak a pórusaim, de egyáltalán nem vészes.
Akkor kombinált bőrtípusba tartozok?
Pattanások inkább az államon szoktak lenni, de max 1-2.
Mitesszerek meg nem is nagyon, bár én rendszeresen radírozom is az arcom heti 1-2x, lehet ezért is.
Normál akkor tuti nem??
Egyszer jött hozzánk vki, aki kozmetikumokat mutatott be, azt mondta, hogy nekem normál, vízhiányos bőröm van. Meg, hogy nagyon picit az orromnál zsíros, de nem vészesen...csak amikor bekentem ott fénylett jobban, míg a többi helyen beitta.
De nem lehet, hogy a "rendszeres"..tehát heti peelingezés miatt nincs mitesszerem?:)
Meg azt olvastam, hogy normál bőr nem lehet vízhiányos, mert attól normál, hogy egyensúlyba van minden. Nekem viszont mondta az a nő, hogy ránézésre látszik, hogy vízhiányos az arcom.
Lehet, ha megyek kozmetikusomhoz rákérdezek, hogy állapítsa meg, mert elbizonytalanított az a nő most ezzel, hogy nekem enyhén zsíros normál bőröm van, ami vízhiányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!