Milyen a bőrtípusom?
Nem tudom eldönteni! Légyszi segítsetek! (Természetesen az arcomról van szó, mielőtt még valaki belekötne)
Nem szoktak pattanásaim lenni, eddigi életem során összesen 1 olyan volt, ami durva, ezen kívül 2, ami kicsi volt. A bőröm nem zsíros látványosan, csak az orrom környékén, ott sok a miteszer. Ha az orrlyukamtól jobbra haladok, és az ujjamal végigsimítom azt a rész, az ujjam zsíros lesz. Ha nyomkodom az orromon a miteszert, akkor abból (bocsi, nem lesz gusztusos) jön egy kis folyadék a környékéről. Télen szárazabb a bőröm, használok rá hidratáló krémet, de nem szárad ki durván, nem lesz piros, és nem hámlik. Ha ez számít valamit, akkor viszont nagyon sok gríz van az arcomon.
bocsi, kicsit elírtam
-abból
*ujjammal
vegyes...
az arcodon száraz-normál, az orrodnál és homlokodnál zsírosabb, de az orrodnál a legzsírosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!