Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » MIlyen a bőrtípusom? Ez...

MIlyen a bőrtípusom? Ez nagyon bonyolult.15/L

Figyelt kérdés
Eddig nem voltam pattanásos, és most se vagyok. Az orron 2 oldalán vannak miteszerek, de nem látszódnak, csak ha megnyomom, akkor jön. Amúgy ott hámlik is a bőr eléggé:S. T-vonalban zsíros az arcom. De mégse az, mert régebben szárítós, zsíros bőrre való cuccokat használtam rá, és attól rendesen kiszáradt, de továbbra is zsíros maradt. Aztán normál és egyes bőrre valóval tisztítom, és attól is bezsírosodik. Vettem nivea vegyes és normál bőrre való nappali krémet, mert húzódott, ettól jó lett, de még jobban bezsírosodott, mint nélküle. Az zsíros bőrre valóval is ez a baj. Szóval húzódik, de 3.-4. órára már bezsírosodik a t-vonal, de húzódik.
2012. ápr. 6. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
kevert bőrtípus. amilyen nekem.
2012. ápr. 6. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
vegyes bőr sztem. a nivea pedig nem vált be. válassz másik márkát, más hatóanyagokkal.
2012. ápr. 6. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
De ha jó krémet használok, akkor nem lesz zsíros nap végére?
2012. ápr. 6. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!