Nem vagyok biztos benne, hogy milyen bőrtípusom van (? )
Figyelt kérdés
A homlokomon és az államon szoktak lenni kicsi pattanások, de nemcsak ott, hanem az arcomon is szokott lenni egy vagy kettő (néha három), de nem érzem, hogy zsíros lenne a bőröm. Az biztos, hogy nem száraz. Talán vegyes, de nem tudom, mert nem csak a T-zónában van pattanásom. Normál és vegyes bőrre való arctisztítót használok, lehet hogy pattanásos bőrre valót kéne? Vagy elég a vegyes bőrre való?
(26 éves vagyok)
Légyszi írjatok! Nem akarok ártani a bőrömnek :(
2012. jan. 24. 21:32
1/4 anonim válasza:
Vegyes,kombinált igen.De már inkább majd a normál felé fog húzni.Egyenlőre jó a vegyes bőrre való termékek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Attól még lehet vegyes a bőröm, hogy a T-zónán kívül is előfordulnak kicsi pattanások? Normál bőrön is előfordulhatnak pattanások?
2012. jan. 25. 18:53
3/4 anonim válasza:
Igen,elő,de az nem kifejezetten normál bőr,ugyanis az zárt,így a pattanások ellent mondanak ennek.Ha 1-2 elvétve és ritkán akkor normál a bőr,különben,ha vannak miteszerek akkor vegyes a bőr.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha nem fénylik a bőr és nem hámlik, de több pattanás is van rajta (T-zónán kívül) akkor az milyen bőrtípus? Lehet zsíros? Bocsi, ha hülye a kérdés
2012. jan. 26. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!