Randim lesz 4 nap múlva, és egy csomó patti kijött és nem múlnak, biztos a hormonok és a stressz miatt. Mit tegyek, nem tudom őket elrejteni :S?
Vegyél aknesolt dm-be lehet vagy gyógyszertárban.Nekem az régebben segített mikor mér pattanásokkal harcoltam :D.
De ha van otthon hintőpor akkor az is segíthet picit leszárítani őket.
Ne egyél semmi nasit, olajos magot, zsíros kaját addig, és reggel este mosd át alaposan. Vmi szárítós cuccot is bevethetsz. Vagy gyorsan menj el kozmetikushoz, ha kinyomkodja, akkor 4 nap alatt a pirosság is elmúlik.
Randin meg alapozó és korrektor.
De amúgy ha a pasinak egyébként bejössz, akkor ez nem fogja elrontani a randit. Ha nem jöttök össze, nem a pattanásaid miatt lesz, az biztos.
nem tudom hogy lehet-e, én még nem kombináltam :)
de a dermofil természetes alapanyagokból készült, szóval nem hiszem, hogy ártana, viszont mindenképp hidratáld a bőröd, nehogy túlságosan kiszáradjon, mert akkor csak rosszabb lesz
estére addig minden nap hintőporozd be! és randikor egy kis alapozó, de nem sok:D
de amúgy szerintem ha tetszel neki, nem pár pattanáson fog múlni a dolog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!