Mivel lehet eltávolítani az akne és pattanás utáni hegeket?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 08:44
1/12 anonim válasza:
A leghatékonyabb a mikrodermabrázió (bőrcsiszolás). Nekem ugyanez volt a gondom, és sokat segített.
2/12 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom az első válaszolót :)
3/12 A kérdező kommentje:
És azt ithol meg tudom csinálni???? Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
2012. jún. 1. 10:50
4/12 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kezecske :-)
2012. jún. 1. 10:51
6/12 anonim válasza:
Ilcsi esemeny előtti pakolás + aha gyümölcssavas hámlasztójanézd meg őket a krémmánián otthon is tudod használni. Együtt kell őket felkenni ez egy hámlasztó kezelés, de kerd meg a kozmetikust hogy mndja el hogyan. Viszont hámlasztást tilos akkor végezni mikor tűz a nap( igazából nyáron nem kellene) de utána mindenképp csak nagyon magas faktorú napozókrémmel mehetsz utcára. Ezt az ilcsit meg csak este csináld mert kivörösödik tőle az arc. De amúgy csodaszer.
7/12 anonim válasza:
Én Pesten voltam egy magán bőrgyógyásznál és ő ajánlotta ezt, amikor mondtam, hogy mi a bajom. Nem volt olcsó, de viszonylag hamar látszott a javulás. A bőröm persze nem lett tökéletes, nekem elég mély hegek maradtak, de a kezdeti állapothoz képest sokkal jobb lett. Ha neked nem olyan vészes, akkor nyilván a végeredmény is jobb lehet :) (első voltam)
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Menyibe kerül egy ijen kezelés?? Hány alkalommal kel menni??
2012. jún. 2. 09:59
9/12 anonim válasza:
Ahol én voltam, ott 10ezer Ft volt egy kezelés, kéthetente mentem és összesen minimum 6 kezelést ajánlott a bőrgyógyász. Általában ennyi kell, hogy látványos legyen az eredmény, de én már a második alkalom után láttam, hogy szebb a bőröm. Persze többször is lehet menni, ha nagyon súlyos a helyzet. Ja és lehet, hogy máshol olcsóbb, én nem néztem akkor utána, mert ezt az orvost ismerős ajánlotta és örültem, hogy végre van valami, ami rendbehozza az arcom.
10/12 A kérdező kommentje:
Az nagyon sok érte. Főleg hogy 6alkalommal voltál
2012. jún. 2. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!