Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nekem ezt írta fel bőrgyógyász...

Nekem ezt írta fel bőrgyógyász osztályvezető pattanásra (akne) KLION 250 mg tabletta, AUGMENTIN DUO 875 mg/125 mg AKNEFUG EL 10 mg/ml külsőleges oldat Mi a véleményetek ezekről (tapasztalat)?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 10. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ismerem mindhárom gyógyszert, de ezek komoly gyógyszerek, ilyen súlyos az arcod? Én először csak a krémmel próbálkoznék.
2012. ápr. 10. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
A Klion és az Augmentin erős antibiotikumok. Elég fura, h ilyet írt fel... én be nem szedném.
2012. ápr. 10. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog ilyet mondani, de én nem szedném be. Jó ötlet, hogy a krémet használd!
2012. ápr. 10. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:

hát egy 10 skálán olyan 4 es az arcom

használtam krémbe is ilyen száritót olyat ami ugyanaz mint gyógyszer csak krém formába na az ful szétszárította a szemem a szám de a pattanásokat nem

ja durva gyógyszerek napra ezzel se szabad menni , de amgy ez olyan antibiotikum ami direkt pattanásra van de úgy kell szedni hogy az egyik tabletát azt 7 nap alatt utánna 10 nap alatt a másikat utánna meg az ecsetelőset

2012. ápr. 10. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb pattanás általában nőgyógyászati fertőzésből ered.Vszínű ezért írta fel az antibiotikumokat.A helyedben én elmennék egy nőgyógyászhoz is,mert a pattanás ,mint tünet,még nem olyan nagy gond,ha viszont van vmi betegség is a háttérben,az már okozhat kellemetlen meglepetéseket..Amúgy az orvos biztos nem feleslegesen tanult jópár évet az egyetemen..
2012. ápr. 10. 23:24
 6/7 TijuMK ***** válasza:
szia, én az augmentint ismerem ugyanis allergiás vagyok rá, egyszer írtak fel és totál kiszáradtam nyelni se tudtam és rosszul lettem, azonnal abba is hagytam, beszedem mindet szerintem nekem kb annyi lenne, a többiről nem tudok nyilatkozni.
2012. ápr. 10. 23:31
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , aki utoljára írt kozmetikus ő mit írt mert letörölte és nem tudtam elolvasni :/
2012. ápr. 11. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!