Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrász ismét nem azt...

A fodrász ismét nem azt nyírta, amit kértem. Visszamehetek reklamálni?

Figyelt kérdés

Előre hosszabbodó hajat kértem, 1 éve ilyen, ugyanazt a fazon mindig. A Biohairbe járok, szeretem őket, ám egyszer egy csaj megkopasztott és valami borzalmat nyírt, ami nem is hasonlít arra, amilyen szokott lenni. Nem vertem ki a balhét.

Következőre megint hozzá kerültem, mondom nem szólok, majd jobban elmagyarázom, biztos sikerül. Természetesen az előre hosszabbodó részen ilyen lépcsőket nyírt, egyszerűen nevetséges. Hátul 2 centin nullással letolta a hajam a nyakamon. Mikor itthon megláttam azt hittem sírok.

Szerintetek visszamehetek ma reklamálni? Legalább javítsák ki. Egy nem túl kedves hangú levelet már írtam nekik dühömben.

2012. máj. 31. 12:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nos, visszamentem közben és szó nélkül kijavították, az egyik csaj, aki nagyon ügyes. Ők maguk mondták, hogy igen, ez el van baszva, ezekkel a szavakkal.

Úgy nézett ki, hogy hátul egyenesen lenyírt géppel 2 centit tüsire, majd előrefelé egy nagy lépcső, kb 4 centis, onnan hosszabbodik előre, a fülemnél a leghosszabb, kb 2 centivel, mint kéne, majd ismét rövid és onnan előrefelé megint hosszabbodik. A fodrászcsaj nézi nagyon, csak annyit mondott, hogy úgy nézel ki vele, mint Plutó kutya. Komolyan olyan volt, mint egy nagy fül.

Most ki lett javítva, igaz idétlenül rövid, de szép a formája, máshogy nem volt javítható. Mondta a lány a nevét és hogy legközelebb nyugodtan keressem őt. Ott volt az is, aki elrontotta és ott mondja nekem, hogy majd ő kijavítja...aha, persze.

Ez a fodrászat olcsó és többen járunk oda, tényleg már vagy 2 éve a vendégük vagyok és soha semmi panasz nem volt. Csak hát egy béna fodrász. Én meg nem vagyok harcias. Persze akkor kellett volna szólni, de ahogy beszárította a végeit egyenesnek látszott. Ám ahogy mára kifeküdtem és megfésültem...iszonyatos volt. Mondta a lány is, hogy hátul ő még ilyet nem látott, ilyen tüsi csonkot odanyírni.

Mostmár ugyanahhoz fogok menni mindig. Szép munkát végez.

2012. máj. 31. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!