Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rontotta már el a hajatokat...

Rontotta már el a hajatokat fodrász? És mit csináltatok vele?

Figyelt kérdés
Nekem tegnap délután levágta a fodrász a hajam, de én tegnaptól sírva fakadok ha ránézek!! :'(
2012. máj. 28. 14:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rontotta már el... Úgy elégette hogy utána évekig csak 2-3 centis hajam volt hátul! Most jött rendbe nemrég... Sokat nem tudtam vele kezdeni...

Mit rontott el neked? Túl sokat vágott, vagy a formáját?

2012. máj. 28. 14:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nemegyszer...

Nagyon semmit nem tudtam vele kezdeni, vártam míg menő.

Mennyire rontotta el? Nem tudod copfban hordani, vagy esetleg a frufrudat hátratűzni?

2012. máj. 28. 14:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tavaly túl sokat vágott le. Fenék alá érő hajam volt, mióta az eszem tudom, mindig. Nem sok, de nem is kevés. Vékonyszálú, ezért töredezett a vége, gondoltam, levágatok a végéből pár centit, ahogy szoktam. Csakhogy nem ahhoz mentem, akihez szoktam járni, így elmagyaráztam neki, hogy ne sokat, mert töredezés ellen lesz, még mutatta is, hogy annyi jó? Mondtam, annyi jó. Aztán túl sokat sertepertélt már, meg igazított, gondoltam, meg kéne nézni, hol tart, hát a hátam közepéig levágta!!! Dicsért, hogy sokkal divatosabb így, meg már úgyse divat a seggig érő haj, de akkor sírni tudtam volna. Azóta gőzerővel növesztem, most megint nagyjából leér a derekamig (1 év alatt), de hol van a régi hossza...
2012. máj. 28. 14:47
 4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon rövidre vágta, az alját. A dupláját vágta annak mint amekkorát kértem! És hullámos is.
2012. máj. 28. 14:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A hullámos az szép, amiatt ne aggódj. A hosszát meg át tudom érezni! De meg fog nőni, ahogy nekem is növöget.
2012. máj. 28. 14:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Kb ilyen rövid [link] és még hullámos is!
2012. máj. 28. 14:57
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul áll?
2012. máj. 28. 15:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
vasald ki, ugy lehet tetszeni fog
2012. máj. 28. 15:11
 9/18 anonim ***** válasza:
67%

Ne is mond egy éve levágta a hajam és sírva fakadtam amikor megláttam, még a két oldal se volt egyformaXD Úgyhogy itthon rendbe hoztam, teljesen átformáltam :D

Aztán úgyse tetszett és mostanra megnőtt, de még így is ratyi. Még pár év és teljesen rendbe jön :/

14/L

2012. máj. 28. 15:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Használj ricinusolajat attól elvileg gyorsabban nő.

Gyógyszertárban lehet kapni kb. 300 Ft a 100 ml.

2012. máj. 28. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!