Mellfölöttig érő hajam van, és egy nagyon minimálisan töredezett a vége, de még eddig soha nem volt az. Nagyon sok hajam van, és vastagszálú. Most növeszteni szeretném, és félek hogy a fodrász többet vágna le belőle, mint amennyit kérek. Segitenétek?
Lehetőleg ne vágd magad! Nem látod rendesen, jó eséllyel nem lesz egyforma, aztán vágathatod le az egészet a fodrásszal.
Keress egy tényleg jó fodrászt, tudnak vágni minimálisat is a hajból, nyugi :) De még ha egy centivel többet is vág, akkor is jobban jársz, mert ha feltöredezik, akkor 5-10 centis darabok is letörhetnek belőle akár.
Vegyél egy rendes hajvágó ollót, és kérd meg anyukádat vagy valakit, hogy vágjon le egy keveset. Növeszteni úgy érdemes nekiállni, hogy egészséges a hajad, akkor nem lesz töredezett és elvékonyodott a vége. Növesztés alatt is minimum 3 havonta 1 cm-t érdemes levágni.
Én magamnak vágom a hajam minden hónapban, de az enyém jóval hosszabb, így könnyebb megoldani. A húgomnak derékig érő van, az övét is én szoktam vágni évek óta, eddig még senki nem vette észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!