Rontotta már el a hajatokat fodrász? És mit csináltatok vele?
Hú szegény :( nekem hál'Istennek vágás terén még nem rontotta el a fodrász a hajam (lekopogom), bár mindig figyelmeztetnem kell rá, hogy csak ennyit, meg annyit vágjon, különben a felét leszedné (sokáig tartott mire megnövesztettem, úgyhogy nagyon vigyázok rá).
Ellenben festésnél nagyon kontár munkát végez. Hajam hátközép alá ér, és elég sűrű is, tehát jó sok hajfesték kell rá. Erre ő egyet alig ken rá, vízzel hígítja, hogy több legyen. Így mikor ő festi, akkor elég színes a hajam, felül szép mahagóni, alul meg szőke... úgyhogy ha tehetem inkább itthon festem magamnak, jobban meg is csinálom mint ő és nem kerül semmibe. Megmondom őszintén én jó fodrásszal még nem találkoztam.
Nekem tetszik az a haj, amit linkeltél. Ha anyud vagy valaki barátnő megritkítja, akkor szerintem nagyon jó lesz. Ha jól értem, most végülis azért nem tetszik, mert dús a hajad és eléggé össze-vissza áll. Ha meg lesz ritkítva ez a gond megszűnik, rövidnek rövid lesz ugyan, de majd megnő. :) Ja, és szerintem ha teheted, akkor inkább másra bízd a ritkításd, magadnak nehezebb lenne.
Nekem is rontották már el a hajamat. Mivel nem festettem, ezért nekem csak a vágásba rondítottak bele. Régebben vállis érő, sima egyenes, nem ritkított hajam volt. Levágattam rövidebbre, úgy hogy előre hosszabodott. Tök jól nézett ki, mindenki dícsért, hogy milyen jól áll. Mikor már sokat nőtt elmentem megint fodrászhoz (ugyanoda), hogy vágja le ugyanolyanra. Mondtam, hogy mennyire rövidre vágja, ugyanis akkor olyan tesitanárom volt, akinek elborult az agya, ha nem volt összefogva a hajunk. Ezért ezt szem előtt tartva mindig olyanra vágattam a hajam, hogy még össze tudjam fogni. Na, a fodrász olyannyira belelendült, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy lassan a tarkómnál tart. Összefogni már nem tudtam, de nagyobb baj volt, hogy mivel nem volt ritkítva nagyon tré volt a fejem. :S
Azóta amúgy váltottam fodrászt, a mostanival meg vagyok elégedve, bár van egy titkom: mindig kevesebbet mondok, hogy vágjon, mint amennyit szeretnék. Ha mondjuk 5 cm-t szeretnék vágatni, csak 3-at mondok, így nagyjából a 5cm lesz levágva. :D Komolyan, én még nem találkoztam olyan fodrásszal, aki annyit vágna, amennyit mondok neki.
17/L
Mindig, pedig a környék legjobb fodrászaihoz járok...
Hajvágás után nekem mindig sírhatnékom van, mert mindig rengeteggel többet vágnak le a hajamból, mint amennyit kérek...emiatt ritkán járok fodrászhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!