Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrász ismét nem azt...

A fodrász ismét nem azt nyírta, amit kértem. Visszamehetek reklamálni?

Figyelt kérdés

Előre hosszabbodó hajat kértem, 1 éve ilyen, ugyanazt a fazon mindig. A Biohairbe járok, szeretem őket, ám egyszer egy csaj megkopasztott és valami borzalmat nyírt, ami nem is hasonlít arra, amilyen szokott lenni. Nem vertem ki a balhét.

Következőre megint hozzá kerültem, mondom nem szólok, majd jobban elmagyarázom, biztos sikerül. Természetesen az előre hosszabbodó részen ilyen lépcsőket nyírt, egyszerűen nevetséges. Hátul 2 centin nullással letolta a hajam a nyakamon. Mikor itthon megláttam azt hittem sírok.

Szerintetek visszamehetek ma reklamálni? Legalább javítsák ki. Egy nem túl kedves hangú levelet már írtam nekik dühömben.

2012. máj. 31. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha elmennél egy normális fodrászhoz, nem szívnád meg. amúgy visszamehetsz, csak sok értelme nincs :)
2012. máj. 31. 12:36
 2/11 A kérdező kommentje:
de nincs velük bajom régóta nyírják a hajamat és mindig jó, csak egy bénakezű van. nem kérem vissza a pénzt, csak annyit kérnék, hogy valaki javítsa ki egy rohadt ollóval.
2012. máj. 31. 12:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Úgysem tudja visszaragasztani a hajad oda, ahol ismét megkopasztott. Én már a múltkori után sem mentem volna vissza. A kijavítást hogy gondoltad?
2012. máj. 31. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:

az az ostobaság netovábbja, hogyha az ember más eredményt vár ugyan attól a cselekedetétől.

Ha a béna kezű elcseszte, szerinted legközelebb már nem fogja? :D

2012. máj. 31. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:

"Mikor itthon megláttam azt hittem sírok."

Nekem a fodrászom mindig megmutatja minden oldalról a művet, amikor elkészült...

Béna fodrászhoz meg nem megyünk vissza, ez alap.

2012. máj. 31. 12:41
 6/11 A kérdező kommentje:
úgy néz ki a hajam, hogy a fülemig rövidül előrefelé, a fülemnél a leghosszabb, majd onnan előre ismét rövidül. nyilván hosszabb már nem lesz a hajam, de most kvázi mindkét oldalon lóg 2 ilyen fül. annyit kérnék, hogy egy nyírják valahogy lejtősre még akkor is ha rövidebb lesz a hajam. borzalmasan néz ki.
2012. máj. 31. 12:41
 7/11 A kérdező kommentje:

a szalonjukban sok a fodrász, pont ez a lényeg. bemész időpont nélkül és 10 percen belül sorrakerülsz. már vagy 6 fodrászuk nyírta a hajam, mindig pontosan azt, amit kértem. nem akarok balhézni sosem, ezért gondoltam ha jobban elmagyarázom majd nem rontja el.

nyilván azt kérném, hogy egy másik javítsa ki.

rendes akartam lenni a csajjal, ne miattam szívja meg szerencsétlen, hogy ott hisztizek, de ez már több a soknál.

2012. máj. 31. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Tudsz mutatni képet?

Nem tudom elképzelni.

Szerintem keress más fodrászatot.

Ha ennyire el tudják rontani, ne ezen spórolj.

2012. máj. 31. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég nagy hülyeség visszamenni oda, ahol egyszer már elrontották. Keress egy normális fordrászt, mielőtt "kijavítják" és a végén olyan rövid lesz, hogy már nem lehet rendbehozni.
2012. máj. 31. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Legközelebb simán szólj,hogy mással szeretnéd vágatni. Legfeljebb 10 helyett húsz percet vársz.Már ne verd ki a balhét,menet közben kellett volna leállítani a fodrászt,max. fizetés előtt.
2012. máj. 31. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!