Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most növesztem a hajam, de...

Most növesztem a hajam, de össze-vissza áll, kusza, mivel tudnám kicsit rendszabályozni: )?

Figyelt kérdés
valami hajmosás utáni balzsam? vagy valami cucc amit indulás előtt felteszek

2012. máj. 30. 07:18
 1/3 Szafica ***** válasza:
Hát ha a szálló hajszálakra gondolsz, akkor balzsam , ha viszont az egész hajadra , akkor hajlakk.
2012. máj. 30. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ha vasalod, szárítod, ergo igénybeveszed, akkor gliss hajpakolások, és szerintem az avon hajvégápoló-ja nagyon jó, megakadályozza hogy eltöredezzen,igy remek hajnövesztéskor szerintem. (:
2012. jún. 4. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Amikor megmosod és törcsivel megtörlöd, utána tegyél rá hajvéhápoló olajat! Majd ha megszárítottad, kivasaltad utánna is tegyél rá. Ettől nem lesz ragacsos, olajos nyugi!! Nagyon-nagyon jó. Puha lesz a hajam, fényes, jó ilatú, könnyen kezelhető Én ezt használom és imádom:

[link]

2012. jún. 5. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!