Most 92 cm hosszú hajam van nagyon rég óta növesztem, de be szeretném festeni vörösre, félek tönkremenne tőle szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 14:29
1/5 anonim válasza:
ne fesd be : ) nem azért, mert tönkremenne, de egy egy méteres hajat igencsak nehéz minden hónapban festegetni : D
2/5 anonim válasza:
Be ne festesd!
Főleg akkora hajat..Gondolj bele,nem tudom meddig növesztetted,de rengeteg festés kellene rá,és az drága is,meg roncsolja elég szépen a hajat,meg szárítja...de ha minden áron vöröset akarsz,akkor hennával is be lehet festetni,az nem káros egyáltalán,sőt :)
Nekem is volt egy időben 80 centis hajam,de nem festettem,és gyönyörű volt :)
3/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van! és a henna mennyi ideig tart? :)
2012. jan. 27. 15:01
4/5 anonim válasza:
Én is mindenképpen a hennát javasolnám, ami 100% természetes és nem roncsolja. Elég körülményes vele festeni, mert olyan, mint az iszap, de nem kopik ki. A kapott színt a természetes hajszíned befolyásolja. Viszont úgy hallottam, hogy később nem igazán lehet ráfesteni sima hajfestékkel, úgyhogy jól gondold meg.
Ilyen lehet az eredmény:
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor henna! :) köszi mindenkinek!
2012. jan. 27. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!