Nem tetszik a haja! Lehetnek következmények?
Figyelt kérdés
Levágtam fél tesóm haját (12) ahogy szerette volna, apunk tudtával. Már nem először,viszont most az anyjának nem tetszett és mondta hogy felfog jelenteni.
Fodrásznak tanulok, de még nem vagyok az. Otthon szívességből megcsináltam neki a haját. A lánynak nagyon tetszett, de anyujának ugye nem, és mivel kiskorú így rendőrséggel, meg egyéb dolgokkal fenyeget.Tehet feljelentést? Ugye nem szalonba, fodrászként csináltam mivel még ugye nem vagyok az. Hanem otthon szívességből.
2012. máj. 27. 16:01
11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok mert eltiltott tőle úgy hogy nem tudok képet csinálni róla..:S
Eddig nem volt velem semmi baja.. bár 1 évbe ha 3x találkozunk..
Kiderült nem rég hogy beteg.. kemoterápira jár.. való színüleg ezért köt bele mindenkibe vagy nem tudom..
2012. máj. 27. 17:11
12/14 anonim válasza:
lol, sz*rd le, a rendőrök tényleg max. kiröhögik, de szánalmas..
13/14 anonim válasza:
Ez akkora baromság. Ha egy kiskorú elmegy egy fodrászüzletbe ott sem kérik el a személyijét vagy szülői engedélyt :D:D Ha üzletbe ment volna el akkor most az üzletet hívogatná, hogy feljelenti őket vagy mi? xD
14/14 A kérdező kommentje:
való színüleg.. vicc..(N):D
2012. máj. 28. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!