Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem tetszik a haja! Lehetnek...

Nem tetszik a haja! Lehetnek következmények?

Figyelt kérdés

Levágtam fél tesóm haját (12) ahogy szerette volna, apunk tudtával. Már nem először,viszont most az anyjának nem tetszett és mondta hogy felfog jelenteni.

Fodrásznak tanulok, de még nem vagyok az. Otthon szívességből megcsináltam neki a haját. A lánynak nagyon tetszett, de anyujának ugye nem, és mivel kiskorú így rendőrséggel, meg egyéb dolgokkal fenyeget.Tehet feljelentést? Ugye nem szalonba, fodrászként csináltam mivel még ugye nem vagyok az. Hanem otthon szívességből.

2012. máj. 27. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik törvényben sincs szabályozva hogy milyen büntetésre számíthat valaki hajvágásért :)
2012. máj. 27. 16:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, ne izgulj, körbe is röhögnék. A kislány örült neki, nem erőszakkal vágtad le.
2012. máj. 27. 16:05
 3/14 A kérdező kommentje:
Remélem:D Köszönöm:)
2012. máj. 27. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. nincs rá bizonyítéka, hogy te voltál. Látta, ott volt? Akkor sincs hangfelvétel vagy kép.

2. Nem sértetted fel a lány bőrét, nem esett baja.

3. A lány és aputok engedélyével történt.

Úgymond minden "szabályszerű" volt, szóval nem kell aggódnod. Ilyenekkel nem foglalkozik a rendőrség. Körbe röhögné a szomszéd is, nem, hogy még a rendőr. (Y)

Teljesen nyugodt lehetsz mert SEMMIT nem tud tenni az anyukája, csak azt, hogy lenyugszik/elfogadja a dolgot.

2012. máj. 27. 16:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hülye liba azt akarja hogy kiröhögjék nyugodtan. Még én is röhögök xd. Milyen egy idióta nő lehet ez jó isten...
2012. máj. 27. 16:27
 6/14 A kérdező kommentje:

Én se értem.. egész nap hívogat hogy megy a rendőrségre és fenyeget hogy meg ne lásson stb.. aztán még ő akar feljelentést tenni, nem is értem hogy ezért mért.. :|

Nevetséges..

2012. máj. 27. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, a rendőrség majd pont ezzel fog foglalkozni.. :D

Amúgy, ha bemegy a nő a rendőrségre, max. leégeti magát. Inkább meg kéne értenie, hogy aputok tudott róla és a lánya ilyen hajat szeretett volna.

2012. máj. 27. 16:46
 8/14 A kérdező kommentje:

Hiába magyarázom neki nem érdekli. A lány is mondogatta neki hogy de ő ilyet szeretett volna, és hogy neki kell hogy tetszen nem neki, de hidegen hagyja.

Pedig még nem is az lett hogy letoltam neki 3 minissel. A hosszát hagytam csak lépcsőzetesre vágtam neki.

Jó alá írom nem profi munka, mivel ugye még csak tanulom, de nem értem hogy mire csinálja ezt a nagy felháborodást. :/

2012. máj. 27. 17:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert h.lye. Én az unokaöcsémnek úgy vágtam le először a haját, hogy sapkát kellett hordania egy ideig, mégis csak röhögött rajta mindenki.
2012. máj. 27. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudzs majd linkelj már egy kéept. Amúgy szerintem szeméyles problámái vannak veled,vagy apuddal,vagy bármi,és azért. Nme hiszem,hogy a haj a kiváltó oka. De utálom az ilyen embereket. Minden barom a rendőrséggel fenyeget. Sztema térdüket csapkodnák a röhögéstől.
2012. máj. 27. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!